Libnet.ro
UNICEF

16:00

Acestea sunt cele mai mari riscuri atunci cand te expui la temperaturi ridicate

Antena3 Antena3,
Acestea sunt cele mai mari riscuri atunci cand te expui la temperaturi ridicate

Vara, temperatura extrema iti poate provoca mari probleme de sanatate, fie ca vorbim despre caldura de afara, fie despre temperaturile ridicate care se regasesc in locuinte. Exista mai multe riscuri atunci c?. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai incapatanate zodii. Vezi daca te afli printre ele

Incapatanarea este o caracteristica care poate fi pozitiva in unele cazuri, cum ar fi atunci cand vine vorba sa iei o decizie sau sa influentezi pe cineva. Daca esti nascuta in una dintre aceste zodii,.

Guvernul SUA contesta preluarea Time Warner de catre ATT, una dintre cele mai mari tranzactii de pe piata media

Guvernul SUA incearca sa blocheze una dintre cele mai mari achizitii de pe piata media, preluarea grupului Time Warner de catre ATT. Departamentul american de Justitie a anuntat, potrivit The Guardian, ca va face apel impotriva unei decizii recente a unui judecator federal de a permite aceasta tranzactie. Decizia ce fusese privita drept o lovitura data administratiei conduse de Donald Trump, presedintele care se opusese fatis acestei afaceri.

ALERTA iN ROMANIA! Unul din cele mai mari lanturi de magazine lanseaza un APEL catre clientii care au cumparat ACESTE PRODUSE: Trebuie returnate URGENT!

Profi, unul dintre cele mai mari lanturi de magazine la nivel local, a lansat un apel pentru toti clientii care au achizitionat fructe si legume congelate din incinta unitatilor sale sa le returneze. Astfel,.

Horoscop. Acestea sunte cele mai puternice semne zodiacale

Sunt patru semne zodiacale puternice si care stiu de fiecare data ce au de facut ca sa reuseasca. Berbec - Este plin de energie si entuziasm, adora sa exploreze si simte totul la intensitate.

HOROSCOP. Zodiile cu cele mai mari asteptari

Potrivit astrologiei, exista anumite semne zodiacale care pot fi dezamagite foarte usor din pricina asteptarilor mult prea mari pe care le au, de-a dreptul imposibile. Viseaza, se entuziasmeaza repede si cred.

Preturile au crescutcu 5,4% in iunie 2018, fata de aceeasi luna a anului trecut. Ce produse au inregistrat cele mai mari scumpiri

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a fost de 5,4% luna trecuta raportat la luna iunie 2017), in conditiile in care marfurile nealimentare s-au scumpit cu 7,82%, iar cele alimentare cu 3,86%, potrivit datelor publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS).

Preturile au crescut cu 5,4% in iunie 2018, fata de aceeasi luna a anului trecut. Ce produse au inregistrat cele mai mari scumpiri

Rata anuala a inflatiei, care masoara evolutia preturilor de consum in ultimul an, a fost de 5,4% luna trecuta raportat la luna iunie 2017), in conditiile in care marfurile nealimentare s-au scumpit cu 7,82%, iar cele alimentare cu 3,86%, potrivit datelor publicate miercuri de Institutul National de Statistica INS).

Durerile de cap: care sunt cele mai frecvente cauze

Nici nu te-ai trezit bine si deja ai o durere de cap puternica? Nu doar alimentatia, ci si unele obiceiuri de peste zi pot favoriza aparitia acestor neplaceri. Iata care sunt cele mai intalnite cauze!.

ALERTA meteo: Un nou CICLON loveste Romania in weekend! Vine PRAPADUL: Care sunt cele mai afectate zone

Meteorologii nu vin cu vesti bune pentru acest weekend. Desi temperaturile vor atinge chiar si 33 de grade Celsius, vremea va fi instabila si se vor semnala averse si descarcari electrice. Vineri, vremea va.

Care sunt cele mai eficiente alternative naturale la cremele de plaja. Uleiul de seminte de morcovi si oxidul de zinc

Pe piata sunt extrem de multe creme de plaja, insa in destule cazuri acestea nu ofera protectia solara dorita. Va prezentam in materialul de mai jos mai multe alternative naturale la cremele de protectie solara din comert.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,237 seconds )