Libnet.ro
UNICEF

01:05

Achizitia de masti pentru elevi si profesori a fost anulata de Ministerul Educatiei. S-a lansat o noua procedura

Adevărul Adevărul,
Achizitia de masti pentru elevi si profesori a fost anulata de Ministerul Educatiei. S-a lansat o noua procedura

Achizitia de masti de protectie pentru toti elevii de clasele a VIII-a, a XII-a si a XIII-a, precum si pentru profesorii si personalul din scoli a fost anulata de Ministerul Educatiei, cu putin timp inainte de reinceperea scolii. continuă pe Adevărul

Ministerul Educatiei a anulat achizitia de masti pentru elevi si profesori, cu doar o saptamana inainte de inceperea scolii

Ministerul Educatiei a anulat chizitia de masti de protectie pentru toti elevii de clasele a VIII-a, a XII-a si a XIII-a, precum si pentru profesorii si personalul din scoli, chiar inainte cu zece zile de reinceperea scolii.

Guvernul cumpara masti pentru 1,1 milioane de persoane vulnerabile

Guvernul va distribui masti de protectie catre aproximativ 1,1 milioane de persoane vulnerabile din punct de vedere al veniturilor, conform unei ordonante de urgenta aflata pe ordinea de zi a sedintei de ieri a Executivului. Valoarea alocata pentru aceste masti, cu care de altfel va fi suplimentat bugetul Ministerului Sanatatii pentru anul in curs, este de 150 milioane lei.

Bani europeni pentru IMM-uri, alocati prin Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri

Un miliard de euro, fonduri de la Ministerul Fondurilor Europene ar putea intra in bugetul Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri pentru a fi pusi la dispozitia companiilor din domeniile afectate de criza creata de pandemia de COVID-19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )