Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce achizitii face Laura Codruta Kovesi la DNA

Antena3 Antena3,
Ce achizitii face Laura Codruta Kovesi la DNA

Directia Nationala Anticoruptie a demarat o procedura de licitatie deschisa, pentru a-si cumpara masini cu o valoare estimata la 317. 000 lei, criteriul de atribuire al contractului fiind pretul cel mai. continuă pe Antena3

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa dezvaluirile despre fostul sot: E dosar in lucru

Directia Nationala Anticoruptie reactioneaza dupa ultimele dezvaluiri despre fostul sot al Laurei Codruta Kovesi. Numele fostului sot al Laurei Codruta Kovesi apare intr-un dosar de coruptie.

Ce avere a strans sefa DNA, Laura Kovesi

Laura Codruta Kovesi nu mai reuseste sa puna bani de-o parte, pentru ca are cheltuieli mari. O arata declaratia de avere a sefei DNA, din conturile careia s-au evaportat peste 6. 000 de euro si 3. 800 de.

Klaus Iohannis a refuzat sa comenteze absenta sefei DNA de la audierile Comisiei de anchetare a alegerilor prezidentiale din 2009

Presedintele Klaus Iohannis, aflat la baza militara de la Mihail Kogalniceanu, a refuzat sa comenteze lipsa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi de la audierile din Comisia parlamentara de ancheta a alegerilor prezidentiale din 2009.

Sinteza zilei: Un om de afaceri detoneaza bomba in scandalul Kovesi-Moraru

Omul de afaceri Dragos Riscanu, cunoscut pentru dezvaluirile sale din culisele afacerii Microsoft, sustine ca Laura Codruta Kovesi a decis sa ia dosarul Microsoft de la procuroarea Mihaela Iorga-Moraru, in ur.

Fostul sot al Laurei Codruta Kovesi, marturisiri despre dosarul in care este implicat

Fostul sot al Codrutei Kovesi a vorbit intr-un interviu despre dosarul autostrazii Sibiu-Orastie. Se pare ca el ar fi furnizat materiale de constructii pentru autostrada surpata, potrivit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )