Libnet.ro
UNICEF

05:00

Fostul sot al Laurei Codruta Kovesi, marturisiri despre dosarul in care este implicat

B1 B1,
Fostul sot al Laurei Codruta Kovesi, marturisiri despre dosarul in care este implicat

Fostul sot al Codrutei Kovesi a vorbit intr-un interviu despre dosarul autostrazii Sibiu-Orastie. Se pare ca el ar fi furnizat materiale de constructii pentru autostrada surpata, potrivit. continuă pe B1

Tudorel Toader refuza sa comenteze dezvaluirile din dosarul fostului sot al Laurei Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei Tudorel Toaderrefuza sa spuna daca va sesiza Inspectia Judiciara in urma dezvaluirilor incendiare facute de jurnalistii de la Evenimentul Zilei, dezvaluiri in care apare.

Mircea Badea: I-as da nota Fa Laurei Codruta Kovesi

Mircea Badea a avut un raspuns surprinzator, in pasa editiei de luni a emisiunii in gura presei, cu Sinteza zilei, la intrebarea lui Mihai Gadea cu privire la nota pe care ar acorda-o zilei.

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa dezvaluirile despre fostul sot: E dosar in lucru

Directia Nationala Anticoruptie reactioneaza dupa ultimele dezvaluiri despre fostul sot al Laurei Codruta Kovesi. Numele fostului sot al Laurei Codruta Kovesi apare intr-un dosar de coruptie.

Presedintele Klaus Iohannis isi mentine aprecierea fata de activitatea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, desi aceasta a refuzat sa se prezinte in fata Comisiei parlamentare de ancheta

Refuzul Laurei Codruta Kovesi de a se prezenta pentru a fi audiata la Comisia parlamentara de ancheta pentru alegerile din 2009, precum si faptul ca a fost reclamata la ministrul Justitiei pentru aceasta atitutine nu schimba cu nimic aprecierea presedintelui Iohannis fata de sefa DNA.

Numele Kovesi, implicat intr-un dosar de coruptie (VIDEO)

Informatii halucinante intr-un dosar in care apare numele Kovesi. Jurnalistii de la Evenimentul Zilei scriu ca fostul sot al Laurei Codruta Kovesi este implicat in dosarul autostrazii.

Cum a oprit Kovesi un dosar bomba. Fostul sot, implicat in dosarul autostrazii Sibiu-Orastie

Informatii bomba dintr un dosar in care apare numele sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Este vorba despre dosarul autostrazii Sibiu-Orastie, instrumentat de procuroarea Mihaela Moraru Iorga, recent demisa.

Primul interviu cu Bebe Kovesi. Cum se apara de acuzatii fostul sot al sefei DNA

Bebe Kovesi a acordat un interviu in exclusivitate pentru Antena 3, in care vorbeste despre dosarul autostrazii Sibiu-Orastie. Acesta a furnizat materiale de constructii pentru autostrada.

Unde poate duce razboiul dintre PSD si Laura Codruta Kovesi. Sefa DNA, reclamata la Ministerul Justitiei, dupa ce a refuzat a treia invitatie de a se prezenta in fata Comisiei care ancheteaza alegerile din 2009

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie si-a justificat refuzul de a se prezenta in fata comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile din 2009 prin faptul ca nu are date despre fraudarea alegerilor. PSD si ALDE vor sa faca plangere penala, dar nu au motive reale.

Fiul Ilenei Ciuculete continua disputa cu fostul sot a artistei, Cornel Gales: A controlat-o si a indepartat-o pe mama (FOTO)

Mostenirea lasata de Ileana Ciuculete ramane marul discordiei intre baietii regretatei artiste si fostul ei sot, Cornel Gales. Fiii solistei au contestat, cu ajutorul unui avocat,.

Octavian Popa, despre dosarul Brazilia: Eu nu cred cain acest momentsoarta domnului Dragnea e in pericol

Octavian Popa a vorbit in emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3, despre acheta DNA in dosarul Brazilia si despre felul in care Liviu Dragnea ar putea fi afectat de.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )