Libnet.ro
UNICEF

15:45

Acoperisul solar de la Tesla, mai ieftin decat unul normal: cat de buna e noua generatie

Playtech Playtech,
Acoperisul solar de la Tesla, mai ieftin decat unul normal: cat de buna e noua generatie

Tiglele solare de la Tesla au ajuns la a treia generatie si sunt mai ieftine si mai usor de instalat ca niciodata. in continuare sunt intitulat Solar Roof. Desi nu sunt foarte optimist ca. continuă pe Playtech

Laura Codruta Kovesi a anuntat ce salariu va avea la Bruxelles. Va lua de trei ori mai mult decat in Romania

Laura Codruta Kovesi va fi procuror sef la Parchetul European. Invitata la Europa FM, fosta sefa a DNA a declarat ce salariu va avea la Bruxelles, ce chirie a gasit si cati bani ii raman din salariu, facand o comparatie cu cat lua in Romania. Laura Codruta Kovesi a anuntat ce salariu va avea la .

Piers Morgan sustine ca este ingrijorat pentru Greta Thunberg, mai mult decat par sa fie sustinatorii sai

Piers Morgan sustine ca este ingrijorat pentru Greta Thunberg, mai mult decat sustinatorii ei si crede ca tanara activista pentru mediu este folosita, scrie The Independent.

Care este cel mai ieftin mod de a-ti incalzi locuinta

Proprietarii caselor si vilelor se orienteaza de cele mai multe ori asupra combustibililor clasici, precum lemnul de foc sau peletii, energia electrica sau pompele de caldura si gazele naturale.

Vremea neobisnuita continua. Joi au fost 31 de grade in vestul tarii, iar la varful Omu a fost mai cald decat la Buzau sau Tecuci

Luna octombrie este una dintre cele mai calde de pana acum, iar joi maximele s-au apropiat de 31 de grade in vest, in timp ce in Moldova erau si locuri unde temperatura era de doar 11 grade la amiaza. Si in aceasta noapte vremea a fost neobisnuit de calda, in unele locuri temperaturile minime fiind mai mari de 16-18 grade.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )