Libnet.ro
UNICEF

23:15

Acord politic pe Codul Fiscal. Liviu Dragnea: TVA de 20% la 1 ianuarie 2016, 19% din 2017 / Supra-acciza pe carburanti si taxa pe stalp vor fi eliminate in 2017

Hotnews Hotnews,
 Acord politic pe Codul Fiscal. Liviu Dragnea: TVA de 20% la 1 ianuarie 2016, 19% din 2017 / Supra-acciza pe carburanti si taxa pe stalp vor fi eliminate in 2017

Coalitia de guvernare si opozitia au convenit joi ca legea privind Codul Fiscal sa ramana in aceeasi forma care a fost adoptata initial, dar o serie de prevederi sa fie aplicate etapizat, a anuntat liderul PSD, Liviu Dragnea. Astfel, TVA va scadea la 20% de la inceputul anului viitor, iar din 2017 va fi redusa la 19%. Supra-acciza pe carburanti va fi eliminata din 2017, la fel ca si taxa pe stalp, cu exceptia constructiilor speciale din Agricultura. Articol actualizat). continuă pe Hotnews

UPDATE Acord coalitia de guvernare - opozitie pe Codul Fiscal. Liviu Dragnea: TVA de 20% la 1 ianuarie 2016, 19% din 2017

Coalitia de guvernare si opozitia au convenit joi ca legea privind Codul Fiscal sa ramana in aceeasi forma care a fost adoptata initial, dar o serie de prevederi sa fie aplicate etapizat, a anuntat liderul PSD, Liviu Dragnea. Astfel, TVA va scadea la 20% de la inceputul anului viitor, iar din 2017 va fi redusa la 19%.

Sedinta senatorilor pe Codul fiscal, amanata. Dragnea: Nu putem lua o decizie politica azi

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat luni, la finalul sedintei Coalitiei, ca PSD cere amanarea dezbaterilor parlamentare privind Codul Fiscal. Propunerea este ca joi sa fie o intalnire a.

Liviu Dragnea, despre Codul Fiscal: Este important sa ne mai luam cateva zile sa ne mai uitam pe cifre. Joi o sa avem un vot in deplina cunostinta de cauza (VIDEO)

Presedintele interimar PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca discutia pe tema Codului Fiscal intre liderii politici va avea loc joi de la ora 10. Acesta a precizat ca a stabilit cu opozitia data si ora.

Suciu, BNR, despre acordul politic pe Codul Fiscal: Remarcam ca s-a dorit sa se tina cont de nivelul deficitului si ca se gradualizeaza masurile convenite

Remarcam faptul ca in discutiile avute de liderii politici s-a dorit sa se tina cont de nivelul deficitului, ceea ce din punct de vedere al indatorarii, este important pentru noi. De asemenea, apreciem dorinta de a gradualiza aceste masuri care, potrivit propriilor calcule si cu conditia de a nu aparea noi majorari salariale, pot tine deficitul la mai putin de 2%, a explicat pentru HotNews. ro Dan Suciu, purtatorul de cuvant al Bancii Nationale.

Acord putere-opozitie pe Codul fiscal. Dragnea: Votul pe Cod, pana la sfarsitul saptamanii viitoare. Reducerea TVA, treptat

47 - Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, dupa discutiile cu liderii partidelor parlamentare pe tema Codului fiscal, ca s-a convenit reducerea treptata a TVA, astfel ca taxa va.

Liviu Dragnea: S-a ajuns la un consens privind Codul Fiscal. TVA va ajunge la 20% din 2016 si 19% din 2017

Liviu Dragnea a declarat joi, dupa intalnirea cu membrii din Opozitie, ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste forma Codului Fiscal si a subliniat ca spera ca acesta sa fie adoptat pana la finalul.

Liviu Dragnea: S-a ajuns la un consens privind Codul Fiscal. TVA va ajunge la 20% din 2016 si 19% din 2017 (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat joi, dupa intalnirea cu membrii din Opozitie, ca s-a ajuns la un consens in ceea ce priveste forma Codului Fiscal si a subliniat ca spera ca acesta sa fie adoptat pana la finalul.

Anunt surprinzator al lui Liviu Dragnea, care amana soarta Codului Fiscal pana in septembrie: Propunem pentru joi o intalnire intre liderii partidelor parlamentare pe Codul Fiscal pentru o decizie politica

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat luni ca propune pentru joi, 27 august, o intalnire intre liderii partidelor parlamentare pentru o decizie politica finala privind Codul Fiscal. Dragnea a mai spus ca asteapta ca o decizie politica finala si un vot final pe Codul Fiscal sa fie date in sesiunea ordinara a Parlamentului, ceea ce inseamna aminarea votului pentru luna septembrie.

Dragnea i-a castrat lui Ponta Codul Fiscal. Echilibrele macro au de cistigat, firmele mai asteapta relaxarea

Consum vs. investitii private 1-0. Cam asta e rezultatul negocierilor politice pe Codul Fiscal: reducere masiva a TVA avantaj consum) si aminarea cu cel putin un an a scaderii de taxe si impozite dezavantaj mediul de afaceri). O bila alba insa pentru incercarea de mentinere intr-un deficit de circa 1,7% pentru 2016, in care e inclusa si cresterea salariilor din Sanatate. Iar din punct de vedere politic observam un nou brinci dat de Dragnea lui Ponta, chiar daca e camuflat intr-o sustinere de fatada.

Codul Fiscal ar putea fi amanat. Liviu Dragnea: Joi va avea o discutie a liderilor politici pe aceasta tema (VIDEO)

Liviu Dragnea a propus amanarea Codului Fiscal cu o saptamana pentru ca ar trebui continuate discutiile, informeaza B1 TV, iar coalitia ar fi de acord cu aceasta. Social democratul a facut propunerea in cadrul .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )