Libnet.ro
UNICEF

09:45

ACS Poli Timisoara - CS U Craiova 1-1: remiza care pune in pericol antrenorii celor doua echipe

Adevărul Adevărul,
ACS Poli Timisoara - CS U Craiova 1-1: remiza care pune in pericol antrenorii celor doua echipe

Timisorenii raman in zona fierbine a clasamentului dupa sapte etape, in timp ce oltenii au pornit cu ganduri mari, insa dezamgaesc meci dupa meci. continuă pe Adevărul

Fotbal - Liga I: ACS Poli Timisoara - CS Universitatea Craiova 1-1

Echipele ACS Poli Timisoara si CS Universitatea Craiova au terminat la egalitate, 1-1 0-0), intr-o partida din cadrul etapei a 7-a a Ligii I de fotbal.

Liga I: CS Universitatea Craiova - FC Viitorul 1-2 / ASA Targu Mures - ACS Poli Timisoara 0-0

Echipa FC Viitorul a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 2-1 2-0), formatia CS Universitatea Craiova, in etapa a VI-a a Ligii I. Golurileau fost marcate de Fl. Tanase '11 din penalti si Aganovici '42, respectiv Vatajelu, in minutul 84, din penalti. Partida dintre ASA Targu Mures si ACS Poli Timisoara s-a incheiat la egalitate, scor 0-0.

ASA Targu Mures - ACS Poli Timisoara, scor 0-0, in Liga I

Echipa ASA Targu Mures a terminat la egalitate, miercuri, pe teren propriu, scor 0-0, cu formatia ACS Poli Timisoara, intr-un meci din etapa a VI-a a Ligii I. ASA Targu Mures: Stancioiu -.

ASA Tg.Mures, dovada neputintei cu ACS Poli Timisoara

Vicecampioana ASA Tg. Mures a dominat copios intalnirea cu ACS Poli Timisoara, dar nu a reusit sa marcheze in pofida unei presiuni sufocante in anumite momente ale jocului.

CSU Craiova salveaza in extremis remiza in deplasare cu ACS Poli Timisoara

Rezultat de egalitate inregistrat, sambata seara, pe Bega intre doua echipe cu puternice radacini in istoria fotbalului romanesc, dar care in actualele compozitii reprezinta doar doua palide umbre.

Egal intre Poli Timisoara si CSU Craiova, in etapa a VII-a a Ligii I

ACS Poli Timisoara a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputata sambata seara, pe teren propriu, in compania echipei CS Universitatea Craiova, in etapa a VII-a a Ligii I, anunta Mediafax. Golurile.

Marius Croitoru a semnat pe doi ani cu ACS Poli: Nu a fost greu sa vin, ne-am inteles din prima

Mijlocasul Marius Croitoru, care si-a reziliat miercuri contractul cu FC Botosani, a semnat un contract pe doi ani cu ACS Poli Timisoara, el declarand la prezentarea oficiala ca a venit la gruparea banateana cu inima deschisa si pentru a ajuta echipa sa-si indeplineasca obiectivul, relateaza Mediafax.

LIVE Liga 1, Etapa 7:ACS Poli Timisoara - CSU Craiova (18:30) si Steaua - ASA (21:00)

Etapa a 7-a a debutat, vineri seara, cu meciul dintre lanterna rosie Petrolul Ploiesti si FC Botosani 2-1), pentru ca urmatoarele trei zile sa avem cate doua meciuri la cunoscutele de acum ore 18:30 si 21:00. Continuam sambata cu ACS Poli Timisoara - CSU Craiova de la 18:30, pentru a incheia seara cu Steaua - ASA de la 21:00.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )