Libnet.ro
UNICEF

01:05

ACS Poli Timisoara si-a numit un nou antrenor si un nou presedinte

Adevărul Adevărul,
ACS Poli Timisoara si-a numit un nou antrenor si un nou presedinte

Dupa ce variantele Vali Velcea si Aurel Sunda nu au functionat in conditii optime, Dan Alexa, fost fotbalist timisorean a fost considerat varianta optima pentru postul de antrenor, iar Ioan Timofte a fost ales sa fie noul presedinte al clubului. continuă pe Adevărul

FOTO ACS Poli Timisoara si-a numit un nou antrenor si un nou presedinte

Dupa ce variantele Vali Velcea si Aurel Sunda nu au functionat in conditii optime, Dan Alexa, fost fotbalist timisorean a fost considerat varianta optima pentru postul de antrenor, iar Ioan Timofte a fost ales sa fie noul presedinte al clubului.

Dan Alexa a fost oficializat in postul de antrenor al ACS Poli Timisoara

Fostul fotbalist Dan Alexa a fost numit oficial, miercuri, antrenorul ACS poli Timisoara. Prezentarea sa si a lui Ioan Timofte - in functia de presedinte al Consiliului director al clubului - a fost facuta de.

Dan Alexa este noul antrenor la ACS Poli Timisoara

Fostul fundas al celor de la Poli revine la Timisoara. De aceasta data in calitate de antrenor. Dan Alexa si-a reziliat contractul cu echipa cipriota Anorthosis Famagusta si va debuta pe banca lui ACS Poli cu FC Vaslui.

ACS Poli Timisoara a obtinut palmaresul istoric al FC Politehnica

Dorinta primarului Timisoarei, Nicolae Robu, de a aduce la noua echipa ce reprezinta orasul in prima liga, ACS Poli, palmaresul istoric al FC Politehnica, echipa infiintata in 1921, a devenit realitate. Decizia a fost anuntata in momentul prezentarii oficiale a noii conduceri a clubului banatean.

Schimbare de antrenor si la ACS Poli Timisoara. Aurel Sunda va fi inlocuit cu un debutant de 34 de ani

Liga I se respecta si nu trece vreo etapa in care sa nu fie schimbat vreun antrenor. Saptamina trecuta a cazut capul lui Ionut Chirila, dupa care, la rand, a urmat Aurel Sunda.

Schimbari pe Bega: Alexa noul antrenor al lui ACS Poli

Dan Alexa a fost numit, marti, in postul de antrenor principal al echipei ACS Poli Timisoara, iar Ioan Timofte este noul presedinte al clubului din Liga 1, scrie Mediafax citand surse din anturajul clubului timisorean.

Conducerea clubului ACS Poli Timisoara pleaca in grup, in locul lor vin Dan Alexa si Ioan Timofte

Presedintele Florentiu Staicu, directorul sportiv Calin Rosenblum si antrenorul Aurel Sunda parasesc si oficial clubul ACS Poli Timisoara, iar in locul lor vor veni Ioan Timofte, inca nu se stie pe ce post, respectiv Dan Alexa, pe cel de antrenor.

ACS Poli devine oficial adevarata Politehnica Timisoara

De astazi inainte putem vorbi despre ACS Poli Timisoara ca despre adevarata Politehnica Timisoara, formatia viola atat de iubita de suporterii banateni.

ACS Poli este oficial adevarata Politehnica Timisoara

De astazi inainte putem vorbi despre ACS Poli Timisoara ca despre adevarata Politehnica Timisoara, formatia viola atat de iubita de suporterii banateni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )