Libnet.ro
UNICEF

22:16

Actionarii Sibex decid soarta bursei: vezi aici ce se intampla la AGA

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Actionarii Sibex decid soarta bursei: vezi aici ce se intampla la AGA

Actionarii Sibex s-au intalnit astazisa decida viitoarea conducere a bursei. Pe langa revocarea Consiliului de Administratie si alegerea de noi membri, in AGA se va discuta si raportul detaliat al administratorului cu privire la situatia. continuă pe Wall-Street Ro

Actionarii decid soarta Sibex

10 Actionarii Sibex s-au intrunit la ora 12 in Adunarea Generala sa aleaga o noua conducere si sa discute viitorul institutiei. Potrivit unor surse, prezenta ar fi de aproximativ 65%, iar sedinta este prezidata de Dan Simionescu. Sursele sustin ca Paul Miclaus si-a dat prezentat demisia din functia de administrator. El este insa candidat pentru noul Consiliu. Dan Simionescu ar fi aratat ca nu exista nici un prejudiciu material in conturile Sibex, dupa scandalul Sima, potrivit surselor citate, iar auditorul ar fi confirmat acest fapt.

Actionarii decid soarta Sibex

A fi sau a nu mai) fi, aceasta este intrebarea pentru actionarii Sibex, care au programat, astazi, sa isi aleaga o noua conducere, dupa ce fostul presedinte Cristian Sima, pe care, oricum, unii nu il mai doreau, a primit interzis pe piata de capital.

Cine sunt noii administratori ai Bursei din Sibiu

Actionarii Sibex s-au intalnit astazisa decida viitoarea conducere a bursei. Pe langa revocarea Consiliului de Administratie si alegerea de noi membri, in AGA s-a discutat si raportul detaliat al administratorului cu privire la situatia.

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )