Libnet.ro
UNICEF

23:30

Actorul Dorel Visan, despre moartea regizorului Radu Gabrea: Sunt total surprins de plecarea lui din aceasta lume. A fost si ramane un artist si un om deosebit

România Liberă România Liberă,
Actorul Dorel Visan, despre moartea regizorului Radu Gabrea: Sunt total surprins de plecarea lui din aceasta lume. A fost si ramane un artist si un om deosebit

Actorul Direl Visan a declarat, pentru Agerpres, ca Radu Gabrea a fost si ramane un artist care a inteles viata si a receptat-o in filmele sale. continuă pe România Liberă

Irina Margareta Nistor, despre moartea regizorului Radu Gabrea: Era foarte original. Am apreciat faptul ca s-a reintors in tara, desi facuse o cariera stralucita si in Germania

Cunoscutul critic de film Irina Margareta Nistor a afirmat, cu indurerare, ca regizorul Radu Gabrea a fost un om de o cultura si de o generozitate extraordinara.

Irina Nistor, mesaj emotionant dupa moartea regizorului Radu Gabrea: Era un om de o cultura si de o generozitate extraordinara (FOTO)

Trecerea in nefiinta a regizorului Radu Gabrea i-a socat si indurerat pe toti cei care l-au cunoscut si apreciat. Printre acestia se numara si criticul de film Irina Margareta Nistor, care a spus c.

A murit regizorul si scenaristul Radu Gabrea

Regizorul si scenaristul Radu Gabrea a murit joi seara, la varsta de 79 de ani, a declarat pentru News. ro sotia cineastului, actrita Victoria Cocias. Potrivit sotiei sale, Radu Gabrea a murit din cauza unei probleme cardiace, joi, in jurul orei 21.

A murit regizorul Radu Gabrea

Regizorul Radu Gabrea a murit joi seara, la varsta de 79 de ani, a declarat pentru Agepres sotia artistului, actrita Victoria Cocias.

Regizorul si scenaristul Radu Gabrea a murit la varsta de 79 de ani

Regizorul si scenaristul Radu Gabrea a murit joi seara, la varsta de 79 de ani, a confirmat pentru News. ro sotia cineastului, actrita Victoria Cocias.

Doliu in lumea cinematografiei romanesti. A murit regizorul Radu Gabrea

Regizorul Radu Gabrea a murit, joi seara, la varsta de 79 de ani, a declarat, pentru Agerpres, sotia artistului, actrita Victoria Cocias.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )