Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actrita si prezentatoarea Joan Rivers a murit, dupa un stop cardiorespirator

România Liberă România Liberă,
Actrita si prezentatoarea Joan Rivers a murit, dupa un stop cardiorespirator

Actrita Joan Rivers, care a suferit un stop cardiorespirator saptamana trecuta, a murit joi, la varsta de 81 de ani, intr-un spital din New York, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

A murit actrita americana Joan Rivers

Actrita americana Joan Rivers a murit joi la varsta de 81 de ani la New York unde era spitalizata de o saptamana, a anuntat familia ei. Cu mare tristete va anunt moartea mamei mele, Joan Rivers. Ea s-a.

Joan Rivers a murit. Prezentatoarea de televiziune avea 81 de ani

Prezentatoarea de televiziune Joan Rivers, una dintre cele mai populare vedete din Statele Unite, a murit joi, la varsta de 81 de ani, intr-un spital din New York. Presa a fost anuntata de trecerea in nefiinta a vedetei TV de fiica acesteia, Melissa Rivers.

Joan Rivers a murit. Prezentatoarea de televiziune avea 81 de ani

Prezentatoarea de televiziune Joan Rivers, una dintre cele mai populare vedete din Statele Unite, a murit joi, la varsta de 81 de ani. Presa a fost anuntata de trecerea in nefiinta a vedetei TV de fiica acesteia, Melissa Rivers.

A pierdut lupta! Joan Rivers a murit la 81 de ani

Previziunile sumbre s-au adeverit. Joan Rivers a pierdut lupta pentru viata, la 81 de ani. Internata inca de pe 28 august, la Mount Sinai, din New York, din cauza unor complicatii aparute dupa o operatie la.

Actrita Joan Rivers ar putea ramane in stare vegetativa sau partial paralizata

Actrita Joan Rivers va fi scoasa, marti, din coma indusa dupa ce a suferit un stop cardiorespirator in timpul unei interventii chirurgicale de rutina, insa, potrivit primelor evaluari ale medicilor, exista posibilitatea ca vedeta de televiziune sa ramana in stare vegetativa sau partial paralizata.

Actrita Joan Rivers (Fashion Police) a murit!

Doliu la Hollywood! Actrita Joan Rivers, renumita in ultimii ani pentru replicile acide din cadrul emisiunii Fashion Police de la E! Entertainment, a incetat din viata azi dupa ce a stat timp de aproape o saptamana in coma. Rudele sale spun ca a murit impacata, inconjurata de familie si de prietenii apropiati.

Accident grav la Constanta: Un tanar a murit dupa ce a intrat cu motocicleta intr-un stalp, apoi a ajuns sub o masina

Un tanar de in varsta de 26 de ani a murit in noaptea de luni spre marti intr-un accident rutier petrecut pe o strada din municipiul Constanta. Acesta a pierdut controlul directiei motocicletei cu care circula, a lovit o bordura, a intrat in coliziune cu un stalp din beton, fiind apoi proiectat pe carosabil sub rotile unui autoturism, conform lucratorilor Serviciului Politiei Rutiere, citati de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )