Libnet.ro
UNICEF

19:15

Acuzatiile oficiale ale DNA pentru sefii Politiei Timis: abuz in serviciu. Seful Politiei Rutiere, acuzat de patru infractiuni de luare de mita

Adevărul Adevărul,
Acuzatiile oficiale ale DNA pentru sefii Politiei Timis: abuz in serviciu. Seful Politiei Rutiere, acuzat de patru infractiuni de luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au emis marti dimineata un comunicat de presa in care arata acuzatiile oficiale care li se aduc sefilor din Politia Timis, retinuti in cursul noptii intr-un dosar de luare de mita. continuă pe Adevărul

Acuzatiile oficiale ale DNA pentru sefii Politiei Timis: abuz in serviciu. Seful Politiei Rutiere acuzat de patru infractiuni de luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au emis marti dimineata un comunicat de presa in care arata acuzatiile oficiale care li se aduc sefilor din Politia Timis, retinuti in cursul noptii intr-un dosar de luare de mita.

Mandate de arestare pentru primarul din Recas, sefii Politiei Timis si seful Politiei Rutiere

Tribunalul Timis a emis, marti seara, mandate de arestare pe numele primarului din Recas, sefilor Politiei Timis, sefului Politiei Rutiere si sefului Politiei Locale Recas, informeaza Mediafax.

Primarul din Recas, sefii Politiei Timis si seful Politiei Rutiere, arestati preventiv

Seful Politiei Timis, Sorin Muntean, adjunctul sau, Florin Bolbos, seful de la Politia Rutiera, Marcel Craciunescu, primarul din Recas, Teodor Pavel, seful Politiei Recas, Marian Temu, si cel al Politiei Locale Recas, Adrian Berzescu, au fost arestati preventiv, marti seara, de Tribunalul Timis.

Perchezitii DNA la sediul Politiei Timis si la Primaria Recas. Vizati sunt chiar sefii politiei judetene

Ofiterii de la Directia Generala Anticoruptie au descins, luni dimineata, la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Timis IPJ).

Un fost secretar de stat in Ministerul Justitiei, adus la DNA pentru a da declaratii intr-un dosar de coruptie

Fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost adus de anchetatori, marti, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), pentru a da declaratii intr-un dosar privind fapte de coruptie,.

UPDATE Primarul orasului Recas, seful IPJ Timis si adjunctul sau, retinuti pentru abuz in serviciu

Primarul orasului Recas, Teodor Pavel, a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore, in acelasi dosar in care au fost retinuti seful Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Timis, Sorin Muntean, si adjunctul sau, Florin Bolbos, acestia fiind dusi in arestul Politiei Judetene Timis, informeaza Mediafax.

Surse: DNA perchezitioneaza sediul IPJ Timis

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) Timisoara efectueaza, in aceasta dimineata, perchezitii intr-o cauza penala ce vizeaza presupuse fapte de coruptie comise in perioada 2013-2014, surse judiciare declarand, pentru ziarul BURSA, ca este vizat inclusiv sediul Inspectoratului de Politie al Judetului IPJ) Timis.

Fostul secretar de stat in MJ, Ovidiu Putura, adus la DNA pentru audieri

Fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost adus astazi la Directia Nationala Anticoruptie DNA), de anchetatori, pentru a da declaratii intr-un dosar privind fapte de coruptie, potrivit unor surse judiciare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )