Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primarul din Recas, sefii Politiei Timis si seful Politiei Rutiere, arestati preventiv

Adevărul Adevărul,
Primarul din Recas, sefii Politiei Timis si seful Politiei Rutiere, arestati preventiv

Seful Politiei Timis, Sorin Muntean, adjunctul sau, Florin Bolbos, seful de la Politia Rutiera, Marcel Craciunescu, primarul din Recas, Teodor Pavel, seful Politiei Recas, Marian Temu, si cel al Politiei Locale Recas, Adrian Berzescu, au fost arestati preventiv, marti seara, de Tribunalul Timis. continuă pe Adevărul

Mandate de arestare pentru primarul din Recas, sefii Politiei Timis si seful Politiei Rutiere

Tribunalul Timis a emis, marti seara, mandate de arestare pe numele primarului din Recas, sefilor Politiei Timis, sefului Politiei Rutiere si sefului Politiei Locale Recas, informeaza Mediafax.

VIDEO. Sefii de la IPJ Timis si primarul din Recas, retinuti intr-un dosar de SANTAJ si ABUZ in serviciu. Scopul: obtinerea bunavointei alegatorilor pentru candidatul PONTA

Procurorii anticoruptie efectueaza, luni, sapte perchezitii in judetele Timis si Arad. Sunt perchezitionate, intre altele, sediul IPJ Timis, sediul Politiei Recas, un sediu al Politiei Autostrazi din judetul Arad, domiciliile unora dintre suspecti. Sunt cercetati, intre altii, primarul din Recas, Pavel Teodoru, seful Politiei judetene Sorin Petru Munteanu, prefectul Eugen Dogariu, spun surse judiciare. Acestia ar fi dat dispozitii sa nu se mai dea amenzi in perioada campaniei electorale pentru alegerile prezidentiale. Scopul abuzurilor ar fi fost castigarea bunavoinetei alegatorilor pentru ca sa se obtina cel putin 51% din voturi in favoarea candidatului Victor Viorel Ponta, spun surse locale.

Acuzatiile oficiale ale DNA pentru sefii Politiei Timis: abuz in serviciu. Seful Politiei Rutiere, acuzat de patru infractiuni de luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au emis marti dimineata un comunicat de presa in care arata acuzatiile oficiale care li se aduc sefilor din Politia Timis, retinuti in cursul noptii intr-un dosar de luare de mita.

Acuzatiile oficiale ale DNA pentru sefii Politiei Timis: abuz in serviciu. Seful Politiei Rutiere acuzat de patru infractiuni de luare de mita

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au emis marti dimineata un comunicat de presa in care arata acuzatiile oficiale care li se aduc sefilor din Politia Timis, retinuti in cursul noptii intr-un dosar de luare de mita.

UPDATE Primarul orasului Recas, seful IPJ Timis si adjunctul sau, retinuti pentru abuz in serviciu

Primarul orasului Recas, Teodor Pavel, a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore, in acelasi dosar in care au fost retinuti seful Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Timis, Sorin Muntean, si adjunctul sau, Florin Bolbos, acestia fiind dusi in arestul Politiei Judetene Timis, informeaza Mediafax.

Perchezitii la IPJ Timis si la primaria din Recas. Sunt vizati prefectul de Timis, primarul din Recas si un om de afaceri

Procurorii anticoruptie din Timis fac, luni dimineata, perchezitii la Inspectoratul Judetean de Politie Timis si la primaria din Recas. Vizati sunt sefii celor doua institutii. Potrivit unor surse citate de Digi24, primarul din Recas le-ar fi cerut sefilor din politia locala sa nu-i mai sanctioneze pe soferi in perioada campaniei electorale pentru ca cel care candida din partea PSD sa obtina cat mai multe voturi. UPDATE: Prefectul judetului Timis, Eugen Dogariu, primarul orasului Recas, Teodor Pavel, si omul de afaceri Gelu Milutinovici sunt printre cei vizati in dosar, scrie Mediafax.

Seful Politiei din Timis, subalternii sai si primarul din Recas, arestati preventiv pentru 30 de zile

Seful Politiei Timis, Sorin Muntean, adjunctul sau, Florin Bolbos, seful de la Politia Rutiera, Marcel Craciunescu, primarul din Recas, Teodor Pavel, seful Politiei Recas, Marian Temu, si cel al Politiei.

STENOGRAME. Seful Politiei din Recas: Nu are rost sa ne punem cu astia, ca, pana una alta, astia conduc. Politicul

Primarul din Recas facea presiuni, prin Inspectoratul de Politie Timis si conducerea Politiei Recas, pentru ca politistii sa nu mai aplice amenzi soferilor, se arata in referatul procurorilor.

Perchezitii la IPJ Timis si la primaria din Recas

Procurorii anticoruptie din Timis fac luni dimineata perchezitii la sediul Inspectoratului Judetean de Politie Timis si la primaria din Recas. Vizati sunt sefii celor doua institutii, transmite Digi24. Potrivit acesteia, primarul din Recas le-ar fi cerut sefilor din politia locala sa nu-i mai sanctioneze pe soferi in perioada campaniei electorale pentru a se asigura ca cel care candideaza din partea PSD obtine cat mai multe voturi.

Seful Politiei Rutiere Timis, seful Politiei Recas si seful Politiei Locale Recas, retinuti (VIDEO)

Seful Serviciului Rutier Timis, comisar sef Marcel Craciunescu, seful Politiei Recas, Marian Temu, si seful Politiei Locale Recas, Doru Berzescu, au fost retinuti, luni noapte, de procurorii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )