Libnet.ro
UNICEF

19:00

Adelina Saramat, fiica cea mare a familiei care a crescut-o pe Sorina, mesaj coplesitor pentru fetita: Nici macar o clipa nu am vrut sa renuntam la tine!

Antena3 Antena3,
Adelina Saramat, fiica cea mare a familiei care a crescut-o pe Sorina, mesaj coplesitor pentru fetita: Nici macar o clipa nu am vrut sa renuntam la tine!

Adelina Saramat, fiica cea mare a familiei care a crescut-o pe Sorina, a transmis, luni, la Sinteza zilei, un mesaj coplesitor pentru fetita cu speranta ca vorbele ei vor ajunge la Sorina. Adelina a marturis. continuă pe Antena3

Avocatul familiei care a crescut-o pe Sorina: Familia Saramat a pierdut fiecare batalie pentru fetita din cauza ca procedura a avut la baza falsuri

Avocatul familiei Saramat, Victor Dumitrica, a afirmat, luni, la Sinteza zilei, ca clientii sai nu sunt intr-un razboi cu familia Sacarin, ci cu statul roman care i-a nesocotit drepturile. Citeste si:.

VIDEO INTERVIU Dr. Mihai Creteanu, medic primar - radiologie Interventionala: in cazul varicocelului cea mai mare problema care poate aparea este infertilitatea.

Dr. Mihai Creteanu, Medic Primar Spitalul AngioLife, Specialitate Radiologie Interventionala a acordat un interviu in care a discutat despre varicocel, care sunt simptomele si ce diferente exista intre operatia clasica si emobolizarea interventia minim invaziva). Varicocelul este intalnit la cam 10-15% dintre barbati. insa, ca sa devina si simptomatic si sa il puna pe pacient pe ganduri, vorbim de o incidenta de 4-8% din barbati - Dr. Creteanu Mihai.

Sorina Ivan Mare, fata care s-a indragostit de Bali

Bali, sau Insula Zeilor a devenit una dintre destinatiile in care ajung tot mai mult turisti. Cu peisaje variate, de la plaje cu nisip, dealuri, munti, stanci, cascade superbe si pana la terase de orez si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1973 seconds )