Libnet.ro
UNICEF

01:05

Da, e adevarat! Gabriela Cristea, DIN NOU iNDRAGOSTITA: Fanii sunt in stare de soc de cand au aflat cine e alesul...

B1 B1,
Da, e adevarat! Gabriela Cristea, DIN NOU iNDRAGOSTITA: Fanii sunt in stare de soc de cand au aflat cine e alesul...

Gabriela Cristea si-a gasit, de cativa ani, linistea, alaturi de , caruia i-a daruit o fetita si pe care urmeaza sa il faca tata pentru a doua oara in acest an. Cei doi sunt deja. continuă pe B1

A murit: Gabriela Cristea, in doliu! Nimeni din showbiz nu si-a mai putut stapani lacrimile...

Gabriela Cristea si-a stapanit cu greu lacrimile, in timpul emisiunii, in momentul in care a aflat ca domnul Nicu a murit, scrie huhff. ro. Am vorbit azi-dimineata cu el si mi-a zis sa vin.

A MURIT: Gabriela Cristea, in doliu! Nimeni din showbiz nu si-a mai putut stapani lacrimile...

Gabriela Cristea a primit o veste cutremuratoare, chiar in timpul emisiunii sale, Te iubesc de nu te vezi. Prezentatoarea a aflat cu stupoare ca unul dintre concurentii show-ului a decedat. Este vorba.

Informatii bomba despre nunta Gabrielei Cristea: Din pacate, pana la urma cele mai negre temeri s-au adeverit...

Gabriela Cristea si s-au casatorit civil in urma cu trei ani si, desi, cei doi nu au dezvaluit cand anume isi vor uni destinele si in fata lui Dumnezeu, prezentatoarea tv stie exact cum va.

Donald Trump, nerabdator sa se ntlneasca din nou cu Kim Jong Un

Donald Trump se declara nerabdator sa se intalneasca din nou cu liderul nord-coreean Kim Jong Un, care cu o zi inainte afirma ca este gata sa se vada cu presedintele american in orice moment.

Presedintele filipinez, din nou n centrul scandalului dupa ce a marturisit ca n adolescenta si-a agresat sexual menajera

Presedintele filipinez Rodrigo Duterte este in centrul unui nou scandal dupa ce a povestit ca in adolescenta si-a agresat sexual menajera. Raspunzand criticilor, purtatorul de cuvant al lui Rodrigo Duterte a declarat duminica ca, de fapt, presedintele a inventat povestea.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )