Libnet.ro
UNICEF

06:45

Adevarul despre Katy Perry! Ia 26 de pastille pe zi si crede in extraterestri!

ADPM ADPM,
Adevarul despre Katy Perry! Ia 26 de pastille pe zi si crede in extraterestri!

Lui Katy Perry cu siguranta nu-i place sa-si tina obiceiurile ciudate departe de ochii lumii. Intr-un interviu pe care l-a acordat recent publicatiei Us Weekly, artista a dezvaluit o serie de lucruri stranii. continuă pe ADPM

Katy Perry a interpretat live in premiera single-ul Unconditionally la party-ul de lansare al albumului Prism!

Evenimentul a avut loc la Teatrul iHeartRadio din Los Angeles marti, 22 octombrie, chiar in ziua lansarii celui mai nou album al cantaretei americane, Prism, gazda petrecerii fiind actorul si prezentatorul tv Mario Lopez. In fata catorva sute de fani care au avut ocazia sa obtina bilete la petrecerea de lansare a albumului, Katy Perry .

HOT! Katy Perry si Robin Thicke au cantat live pe scena X Factor UK! Vezi aici momentele artistilor!

Asa cum probabil stiti si voi si v-ati obisnuit, in cadrul galelor live ale concursului X Factor UK sunt invitati saptamanal cate doi artisti de top care sa incante spectatorii si telespectatorii cu hiturile lor recente. Dupa ce saptamana trecuta Ellie Goulding si Cher au primit ropote de aplauze din partea publicului pentru interpretarea pieselor .

Vei plange! Katy Perry, clip liric emotional pentru piesa Unconditionally

Dupa ce a dominat topurile muzicale cu piesa Roar, Katy Perry lanseaza al doilea single de pe albumul Prism, care se numeste Unconditionally. Piesa se bucura de un clip liric emotional, regizat de Aya Tanimura.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )