Libnet.ro
UNICEF

00:07

Katy Perry a interpretat live in premiera single-ul Unconditionally la party-ul de lansare al albumului Prism!

Devorator Monden Devorator Monden,
Katy Perry a interpretat live in premiera single-ul Unconditionally la party-ul de lansare al albumului Prism!

Evenimentul a avut loc la Teatrul iHeartRadio din Los Angeles marti, 22 octombrie, chiar in ziua lansarii celui mai nou album al cantaretei americane, Prism, gazda petrecerii fiind actorul si prezentatorul tv Mario Lopez. In fata catorva sute de fani care au avut ocazia sa obtina bilete la petrecerea de lansare a albumului, Katy Perry . continuă pe Devorator Monden

Vei plange! Katy Perry, clip liric emotional pentru piesa Unconditionally

Dupa ce a dominat topurile muzicale cu piesa Roar, Katy Perry lanseaza al doilea single de pe albumul Prism, care se numeste Unconditionally. Piesa se bucura de un clip liric emotional, regizat de Aya Tanimura.

Avril Lavigne si Chad Kroeger au interpretat live in premiera piesa Let Me Go in cadrul We Day Concert!

Evenimentul a avut loc vineri, 18 octombrie, pe Rogers Arena din Vancouver. Avril Lavigne si sotul sau, Chad Kroeger, solistul formatiei Nickelback, au oferit publicului prezent prima interpretare live a noului single, intitulat Let Me Go, extras de pe viitorul album eponim al lui Avril ce va fi lansat pe cinci noiembrie. Astfel Avril Lavigne .

HOT! Katy Perry si Robin Thicke au cantat live pe scena X Factor UK! Vezi aici momentele artistilor!

Asa cum probabil stiti si voi si v-ati obisnuit, in cadrul galelor live ale concursului X Factor UK sunt invitati saptamanal cate doi artisti de top care sa incante spectatorii si telespectatorii cu hiturile lor recente. Dupa ce saptamana trecuta Ellie Goulding si Cher au primit ropote de aplauze din partea publicului pentru interpretarea pieselor .

Ty Dolla $ign si B.o.B au lansat un videoclip scary pentru single-ul Paranoid!

Noul clip al celor doi rapperi a avut premiera pe postul de televiziune al lui Diddy, Revolt TV. In cadrul acestuia, o poveste de dragoste se transforma intr-o aventura mortala. Ty Dolla $ign apare intr-o ipostaza sangeroasa in noul sau clip, acesta fiind intins jos cu o dara mare de sange pe podea dupa ce .

New artist: Alessandro feat. Sidoric prezinta single-ul de debut Make It Right!

Alessandro Danescu este un artist debutant, care pana nu demult a stat in sfera underground si care acum isi lanseaza primul single din cariera, intitulat Make It Right. Muzica este compusa de Mircea Elisei, pianistul lui Stefan Stan, iar versurile ii apartin tot compozitorului. Make It Right este o piesa optimista , o piesa care .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2411 seconds )