Libnet.ro
UNICEF

06:30

Adevarul Live: la 25 de ani de la caderea Zidului Berlinului, Razboiul Rece se reinstaureaza in Europa

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: la 25 de ani de la caderea Zidului Berlinului, Razboiul Rece se reinstaureaza in Europa

De la ora 13. 00, jurnalistul Ovidiu Nahoi analizeaza la Adevarul Live actualul climat geopolitic din Europa, la 25 de ani de la caderea Zidului Berlinului. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 13.00: la 25 de ani de la caderea Zidului Berlinului, Razboiul Rece se reinstaureaza in Europa

De la ora 13. 00, jurnalistul Ovidiu Nahoi analizeaza la Adevarul Live actualul climat geopolitic din Europa, la 25 de ani de la caderea Zidului Berlinului.

25 de ani de la caderea Zidului Berlinului. Istoria in imagini

Cea de-a doua editie a evenimentului Cinepolitica Extra Time va avea loc intre 17 si 19 noiembrie la Cinema Elvira Popescu din Bucuresti, avand ca tema caderea Zidului Berlinului, eveniment de la care se implinesc 25 de ani.

Germania sarbatoreste 25 de ani de la caderea Zidului Berlinului

Maine se implinesc 25 de ani de la caderea Zidului Berlinului, eveniment care a confirmat prabusirea sistemului comunist din Europa de Est. Aniversarea este sarbatorita prin numeroase ceremonii in capitala.

Papa Francisc, la 25 de ani de la caderea Zidului Berlinului: Avem nevoie de punti de legatura, nu de ziduri

La aniversarea a 25 de ani de la caderea Zidului Berlinului, Papa Francisc a amintit de rolul jucat de unul dintre predecesorii sai, Ioan Paul al II-lea, in acest eveniment si a declarat ca lumea are nevoie de.

Germania marcheaza 25 de ani de la caderea Zidului Berlinului

Germania marcheaza duminica 25 de ani de la caderea Zidului Berlinului, cu o serie de evenimente care vor culmina cu eliberarea in cursul serii deasupra capitalei a aproximativ 8. 000 de baloane cu heliu iluminate, relateaza DPA.

GALERIE FOTO. 25 de ani de la caderea Zidului Berlinului

Intre 7 si 9 noiembrie, la Berlin, au loc zeci de ceremonii de sarbatorire a 25 de ani de la c[derea zidului Berlinului. Autoritatile germane au plasat o instalatie cu 8000 de baloane luminoase care strabate vechiul amplasament al zidului .

25 de ani de la caderea Zidului Berlinului

000 de baloane cu heliu iluminate vor fi eliberate deasupra Berlinului, cu ocazia implinirii a 25 de ani de la cadrea Zidului Berlinului.

Germania marcheaza 25 de ani de la caderea Zidului Berlinului: Doua milioane de turisti, asteptati in capitala germana

Berlinul este in plina sarbatoare. Se implinesc 25 de ani de la demolarea Zidului, iar autoritatile au pus la cale o mare sarbatoare populara. Un eveniment istoric, pentru care aproape 7. 000 de baloane.

Ponta: Caderea Zidului Berlinului, un eveniment care a insemnat sfarsitul tiraniei comuniste

Caderea Zidului Berlinului a fost un eveniment care a insemnat sfarsitul tiraniei comuniste, noteaza pe pagina sa de Facebook premierul Victor Ponta. Se implinesc 25 de ani de la caderea Zidului Berlinului, un.

Caderea Zidului Berlinului, aniversata de Google printr-un filmulet emotionant

Germania sarbatoreste astazi 25 de ani de la caderea Zidului Berlinului. Aniversarea istorica este marcata si de Google printr-un Doodle emotionant cu imagini video de arhiva din momentul demolarii zidului, dar si imagini din orase din intreaga lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )