Libnet.ro
UNICEF

17:45

Adevarul Live, de la ora 12.00: Tobi Ibitoye, finalist Vocea Romaniei, despre muzica si viata unui nigerian in Romania

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live, de la ora 12.00: Tobi Ibitoye, finalist Vocea Romaniei, despre muzica si viata unui nigerian in Romania

Nigerianul Tobi Ibitoye 22 de ani) va fi prezent in studioul Adevarul Live, de la ora 12. 00, pentru a povesti despre experienta de la Vocea Romaniei, pentru a-si etala planurile de viitor, dar si pentru a-si dezvalui parcursul din Romania. continuă pe Adevărul

Alexandra Usurelu, Pur si simplu la Adevarul Live, de la ora 14.00

Dupa succesul concertului simfonic sustinut impreuna cu Symphonic Pop Orchestra in vara anului trecut, Alexandra Usurelu a revenit cu un nou concert simfonic, pe scena Salii Mari a Teatrului National I. Caragiale din Bucuresti. Primele impresii de dupa evenimentul desfasurat cu casa inchisa - la cald, in studioul Adevarul Live, de la ora 14.

Metodele de epilare cele mai eficiente si cele mai sanatoase, la Adevarul Live de la ora 15.00

In ultimii cinci ani, a crescut considerabil numarul persoanelor care apeleaza la epilarea laser sau cu lumina intens pulsata, sezonul rece fiind momentul propice pentru astfel de proceduri. Demontam miturile legate de acest tip de epilare numita definitiva, dar si despre metodele clasice, impreuna cu medicul dermatolog Viviana Iordache.

Adevarul Live: Cum si-a consolidat Vlad Plahotniuc controlul asupra Guvernului de la Chisinau

De la ora 13. 00, jurnalistii Elena Dumitru, Liviu Iolu si Ion M. Ionita discuta cu Dinu Plingau, unul dintre liderii Platformei Demnitate si Adevar din Republica Moldova, despre semnele de intrebare ridicate deja cu privire la integritatea noului premier, Pavel Filip, precum si despre legaturile sale cu Vladimir Plahotniuc, liderul partidului din care face parte.

Adevarul Live: Halep si o boala cronica: infrangeri cu anonime. Cate astfel de esecuri a avut in 2015 si de ce

Simona Halep a parasit Australian Open inca din primul tur, fiind invinsa de Shuai Zhang China, 133 WTA). Din pacate, nu e prima data cand a doua jucatoare a lumii cedeaza in fata unei adversare necunoscute.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )