Libnet.ro
UNICEF

23:00

Adi Mutu, decizie radicala in privinta lui Ianis Hagi. Singura conditie ceruta pentru a il chema la U21

Playtech Playtech,
Adi Mutu, decizie radicala in privinta lui Ianis Hagi. Singura conditie ceruta pentru a il chema la U21

Adi Mutu a luat o decizie radicala in privinta lui Ianis Hagi. Briliantul a anuntat singura conditie ceruta pentru a il chema la nationala mica-U21. Care este aceasta conditie importanta, vedeti in randurile de mai jos. Adrian Mutu i-a pus conditii lui Ianis Hagi pentru a fi convocat la nationala mica-U21 Ianis Hagi a revenit . continuă pe Playtech

Sportivii romani, victimele rasismului. Cum au fost umiliti Adi Mutu, Simona Halep sau Banel Nicolita

Meciul dintre Paris Saint-Germain si Istanbul Basaksehir a fost intrerupt din cauza unor remarci care au fost catalogate drept rasiste, din partea celui de-al patrulea arbitru, romanul Sebastian Coltescu. Acestea au starnit mai multe reactii in presa internationala. Sportivii romani, victime ale rasismului Miercuri, in urma incidentului de la Paris, Uniunea Asociatiilor Europene de Fotbal .

Soarta lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers a fost decisa! Steven Gerrard a facut anuntul

Ianis Hagi a pierdut echipa de start a lui Steven Gerrard, iar Rangers pare sa se descurce de minune fara el. in ultimele opt partide de campionat, Ianis a fost titular o singura data. Iar in Europa League, atacantul de 22 de ani a fost rezerva neutilizata in ultimele trei partide. Rangers este deja calificata .

Mirel Radoi, anunt clar pentru Ianis Hagi: A treia sansa nu mai vine

Ianis Hagi traverseaza o perioada de cosmar la Glasgow Rangers si nu mai este luat in calcule pentru titularizare. Ignorat de Steven Gerrard, internationalul roman primeste o sansa importanta de la Mirel Radoi. Selectionerul a anuntat ca se va baza in continuare pe atacantul in varsta de 22 de ani. Asta in ciuda faptului ca .

UEFA, decizie radicala dupa cazul de rasism al lui Coltescu. Ce se intampla diseara

Meciul din Liga Campionilor dintre PSG si Istanbul Basaksehir a devenit un scandal preluat de toata presa internationala. Totul ar fi plecat de la comentariile rasiste facute de Sebastian Coltescu, arbitrul de rezerva. Totul a degenerat pana acolo, incat jucatorii turci au iesit de pe teren. Ulterior UEFA anunta o ancheta pe marginea scandalului.

Ce face acum femeia care a rupt vestiarul lui FCSB. Gigi Becali a luat foc, iar acum a luat o decizie radicala

Ce se va intampla acum cu amanta care a reusit sa faca pagube FCSB-ului dupa ce a spart vestiarul echipei lui Gigi Becali? Se zvoneste ca tanara a luat-o pe urmele Ramonei Gabor. Ce s-a intamplat cu ea? Ce face acum Ada Hululei, femeia care a rupt vestiarul lui FCB? Cunoscuta in lumea mondena drept .

AUR, decizie radicala dupa succesul alegerilor parlamentare 2020. Ce spune despre coalitii cu alte partide

Revelatia scrutinului alegerilor parlamentare de anul acesta, coalitia AUR, a reusit sa aiba pragul de intrare in Parlament. Rezultatul obtinut de coalitia lui George Simion si Claudiu Tarziu a surprins pe toata lumea. Liderii coalitiei AUR, dupa exit-poll, au facut declaratii dure la adresa celorlalte partide politice, anuntand o revolutie conservatoare. Coalitia AUR, marea surpriza .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )