Libnet.ro
UNICEF

21:30

ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA: Guvernarea PSD continua experimentele nocive in educatie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ADMINISTRATIA PREZIDENTIALA: Guvernarea PSD continua experimentele nocive in educatie

Administratia Prezidentiala critica, vineri, ordinul Ministerului Educatiei Nationale care prevede ca elevii cu note de 5 la Evaluarea Nationala sa urmeze invatamantul profesional si afirma ca guvernarea PSD continua experimentele nocive in educatie. Repartizarea automata a elevilor cu note sub 5 la Evaluarea Nationala in invatamantul profesional este un demers mai degraba segregationist, care nu tine cont de individualitatea fiecarui elev, a transmis Administratia Prezidentiala. continuă pe Ziarul Bursa

Administratia Prezidentiala: Guvernarea PSD continua experimentele nocive in Educatie

Ordinul care prevede repartizarea automata a elevilor cu note sub 5 la Evaluarea Nationala in invatamantul profesional este un demers mai degraba segregationist, care nu tine cont de individualitatea fiecarui elev, se arata intr-un comunicat al.

Klaus Iohannis, inca un atac la guvernarea PSD: Continua experimentele nocive in educatie

Presedintele Klaus Iohannis lanseaza un nou atac la guvernarea PSD, despre care spune ca faceexperimentenocive in educatie. Referitor la Ordinul nr. 49482019 privind organizarea si.

Presedintele Iohannis, dupa decizia Guvernului Dancila privind invatamantul profesional: Guvernarea PSD continua sa faca experimente cu efecte grave asupra educatiei copiilor din Romania

Guvernarea PSD continua sa faca experimente cu efecte grave asupra educatiei copiilor din Romania, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, vineri, printr-un comunicat de presa, ca reactie la decizia Guvernului.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )