Libnet.ro
UNICEF

15:01

Administratorul unei firme de constructii, trimis in judecata pentru fraudare de fonduri europene: prejudiciu de peste jumatate de milion de lei

Adevărul Adevărul,
Administratorul unei firme de constructii, trimis in judecata pentru fraudare de fonduri europene: prejudiciu de peste jumatate de milion de lei

Procurorii DNA Serviciul Teritorial Craiova l-au trimis in judecata pe Florentin Remus Paun, in 2010 administrator al S. Valstud Construct Center S. , in acelasi dosar figurand si societatea pe care o conducea, acuzat ca a prezentat documente false pe baza carora a semnat un contract de finantare de peste 500. 000 lei, fonduri nerambursabile, prin OJPDRP Olt. continuă pe Adevărul

Cetatean olandez, trimis in judecata pentru obtinerea de fonduri europene de circa 4 mil. lei cu documente false

DNA Timisoara a dispus trimiterea in judecata, in libertate a Corneliei Maria Myra Jochems, cetatean olandez cu resedinta in Romania pentru obtinerea fara drept a fonduri europene de aproape un milion de euro, informeaza un comunicat al Directiei Anticoruptie.

Patronul din CREVEDIA, Rami Ghaziri, trimis in judecata pentru un prejudiciu de 25 de milioane de euro

Procurorii DNA Ploiesti l-au trimis in judecata intr-un nou dosar pe Rami Ghaziri, cetatean francez, patronul SC Agroli Group SRL Crevedia.

Primarul orasului Darmanesti, Constantin Spiridon, trimis in judecata pentru luare de mita, in arest preventiv

Pe 29 decembrie, procurorii Tribunalului Bacau l-au trimis in judecata pe primarul orasului Darmanesti, Constantin Spiridon, acuzat de luare de mita dar si pe Costia Marin si Laurentiu Zberianu, pentru dare de mita, persoane care conduceau firma de consultanta SC Anderssen Consulting Group din Iasi.

Primarul comunei Brusturoasa, judetul Bacau, trimis in judecata pentru conflict de interese

Procurori ai Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bacau au dispus trimiterea in judecata a primarului comunei Brusturoasa, judetul Bacau, Sorin Atonoaie, sub aspectul savarsirii infractiunii de conflict de interese.

Primarul din Baia de Arama, sotia sa si alti functionari, trimisi in judecata pentru fraude cu bani europeni

Primarul din Baia de Arama, sotia sa si mai multi functionari publici din cadrul Oficiului pentru Finantarea Investitiilor Rurale Sud-Vest Oltenia, intre care si un consilier judetean, au fost trimisi in judecata pentru fraude cu fonduri europene,.

Cetateana olandeza stabilita in Romania, trimisa in judecata pentru obtinerea frauduloasa de fonduri UE

Myra-Maria-Cornelia Jochems, cetateana olandeza cu domiciliul in Romania, a fost trimisa in judecata, in decembrie 2015, pentru obtinerea frauduloasa a aproape un milion de euro din fonduri europene, potrivit unui comunicat transmis astazi de Directia Nationala Anticoruptie DNA).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )