Libnet.ro
UNICEF

16:45

Un adolescent de 14 ani din Iasi, la spital cu o alcoolemie de 5,15 la mie

Antena3 Antena3,
Un adolescent de 14 ani din Iasi, la spital cu o alcoolemie de 5,15 la mie

Un adolescent de 14 ani din judetul Iasi a ajuns in coma la Spitalul de Copii Sfanta Maria din Iasi, cu o alcolemie de 5,15 grame la mie alcool pur in sange, dupa ce ar fi baut mai multi litri de tuica,. continuă pe Antena3

Coma alcoolica de Cartea Recordurilor: 5,15 la mie la 14 ani. Adolescentul a fost gasit inert in mijlocul drumului

Un adolescent de 14 ani din zona rurala a orasului Targu Frumos a fost gasti de localnici zacand in mijlocul drumului, cu rani grave la cap.

Koton intra pe pietele din Iasi si Timisoara, in mall-urile Iulius Group

Retailerul turc de moda Koton a semnat un parteneriat cu Iulius Group, prin care va deschide, in primavara acestui an, cate un magazin in Iulius Mall Iasi si Iulius Mall Timisoara, pe o suprafata totala de 3. 000 metri patrati, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Scandal la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi: Doi medici suspectati de experimente ilegale pe pacienti

Doi medici din Iasi ar fi facut experimente ilegale pe mai multi pacienti. Procurorii investigheaza decesul a patru persoane care ar fi murit in urma unor interventii medicale dubioase realizate in Spitalul.

Un INTERLOP din Iasi imparte locuinta cu un SENATOR

Un interlop din Iasi si amicii sai au distrus noaptea trecuta teava de gaz de la vila pe care agresorul o imparte cu senatorul Ionel Agrigoroaei. Imaginile de pe caremere de supraveghere ii arata pe barbati.

Copil de 6 ani, din Govora, batut de unchi cu un vatrai incins

Situatie revoltatoare. Un baietel de sase ani din Baile Govora a ajuns in grija asistentilor Directiei pentru Protectia Copilului Valcea dupa ce a fost lovit de unchiul sau cu un vatrai ncins. Autoritatile au stabilit ca baiat a fost lovit si cu o curea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )