Libnet.ro
UNICEF

16:30

Adolescent de 15 ani, supus unui transplant de cord la Trgu Mures. Donatorul - un copil de 14 ani

Hotnews Hotnews,
 Adolescent de 15 ani, supus unui transplant de cord la Trgu Mures. Donatorul - un copil de 14 ani

Un adolescent in varsta de 15 ani din judetul Caras Severin, care sufera de insuficienta cardiaca, a primit, in noaptea de marti spre miercuri, un cord nou de la un alt adolescent, de 14 ani, din Oradea, victima a unui accident rutier, anunta Agerpres. Transplantul a fost efectuat la Institutul de Urgenta de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures. continuă pe Hotnews

Inginerul roman rapit in Libia este din Prahova. Barbatul lucreaza de 15 ani pentru o companie petroliera

Inginerul roman care a fost rapit sambata, 14 iulie, in Libia este din Ploiesti si are o experienta de peste 15 ani in domeniul petrolier. Barbatul lucra pentru o companie petroliera care are un punct de lucru pe camp petrolifer din Sahara.

Condamnat la o pedeapsa simbolica pentru furt, un adolescent de 17 ani si-a omorat partenerul de hotii cu mai multe lovituri de cutit

Un adolescent in varsta de 17 ani a fost arestat preventiv dupa ce si-a omorat cu mai multe lovituri de cutit partenerul de hotie. Atat victima cat si agresorul fusesera condamnati la inchisoare cu suspendare intr-un dosar de furt si se aflau in perioada de supraveghere.

Bolile de care sfarseau romanii acum un secol. 45% dintre morti aveau sub 15 ani

Doar 0,03% din populatie depasea 70 de ani, numai 10% dintre femei nasteau asistate de o moase, iar epidemiile de pojar si scarlatina faceau ravagii printre copii. Oamenii erau afectati grav de malarie 25% din numarul de decese aveau acesta cauza), pelagra si sifilis.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1975 seconds )