Libnet.ro
UNICEF

18:30

Adolescenta de 15 ani cu doi copii si insarcinata a treia oara: Pe mine ma fac fericita copiii si barbatul

B1 B1,
Adolescenta de 15 ani cu doi copii si insarcinata a treia oara: Pe mine ma fac fericita copiii si barbatul

La numai 15 ani, Ana Maria Pitrop, o copila din satul Prisacani, judetul Botosani, este mama a doi copii si il asteapta pe al treilea. Practic, de la varsta de 12 ani, copila este gravida aproape. continuă pe B1

Adolescenta de 15 ani care a nascut doi copii si este insarcinata a treia oara. Pe mine ma fac fericita copiii si barbatul

O adolescenta de numai 15 ani este mama a doi copii si este insarcinata si cu al treilea. Primul copil l-a nascut la varsta de 13 ani. Ea traieste alaturi de concubinul ei, un tanar de 23 de ani, intr-un sat sarac din judetul Botosani.

Situatie socanta in Botosani. O adolescenta de 15 ani i-a uimit pe medici, dupa ce au descoperit ca este insarcinata pentru a treia oara

O adolescenta i-a uimit pe medicii din Botosani. Tanara este insarcinata pentru a treia oara. in varsta de 15 ani, fata a nascut deja doi copii, al doilea in luna februarie a acestui an. in urma cu.

Este primul caz din ultimii 70 de ani! Ce au patit doi copii care se aflau pe o plaja din New York

Doi copii au fost atacati miercuri de rechini, pe coasta Long Island din statul american New York, fiind primul incident de acest gen din ultimii 70 de ani, relateaza BBC. Cele doua incidente, in care au fost impl.

New York: Doi copii, atacati de rechini n primul incident de acest fel din ultimii 70 de ani

Doi copii au fost atacati miercuri de rechini, pe coasta Long Island din statul american New York, fiind primul incident de acest gen din ultimii 70 de ani, relateaza BBC, citat de Mediafax. Cele doua incidente, in care au fost implicati o fata in varsta de 12 ani si un baiat in varsta de 13 ani, s-au petrecut la distanta de cativa kilometri, in golful Fire Island.

Copil de 15 ani dus la un spital din Bucuresti dupa ce s-a electrocutat la liniile de inalta tensiune

Un minor de 15 ani s-a electrocutat de la liniile de inalta tensiune de pe calea ferata. Baiatul a fost dus la un spital din Bucuresti in stare grava.

Adolescent de 15 ani, supus unui transplant de cord la Trgu Mures. Donatorul - un copil de 14 ani

Un adolescent in varsta de 15 ani din judetul Caras Severin, care sufera de insuficienta cardiaca, a primit, in noaptea de marti spre miercuri, un cord nou de la un alt adolescent, de 14 ani, din Oradea, victima a unui accident rutier, anunta Agerpres. Transplantul a fost efectuat la Institutul de Urgenta de Boli Cardiovasculare si Transplant Targu Mures.

David Husselhoff se insoara pentru a treia oara. Cine este logodnica starului din Baywatch, mai tanara cu aproape 30 de ani FOTO

Actorul David Hasselhoff, in varsta de 66 de ani, se casatoreste pentru a treia oara, la sfarsitul lunii iulie, cu partenera sa de viata, Hayley Roberts, in varsta de 37 de ani.

Lidl amendat pentru a treia oara pentru ca a vandut fructe si legume din import pe post de romanesti

Lidl Brasov a primit o a treia amenda in doar cateva zile zile dupa ce a scos la vanzare fructe si legume din import pe care le-a etichetat drep romanesti. in total, sanctiunile s-au ridicat la 125. 000 de lei.

Lidl, amendat pentru a treia oara pentru ca a vandut fructe si legume din import pe post de romanesti

Lidl Brasov a primit o a treia amenda in doar cateva zile zile dupa ce a scos la vanzare fructe si legume din import pe care le-a etichetat drep romanesti. in total, sanctiunile s-au ridicat la 125. 000 de lei.

Bolile de care sfarseau romanii acum un secol. 45% dintre morti aveau sub 15 ani

Doar 0,03% din populatie depasea 70 de ani, numai 10% dintre femei nasteau asistate de o moase, iar epidemiile de pojar si scarlatina faceau ravagii printre copii. Oamenii erau afectati grav de malarie 25% din numarul de decese aveau acesta cauza), pelagra si sifilis.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )