Libnet.ro
UNICEF

09:15

Adolescenta de 16 ani lovita de masina la Cluj. incerca sa salveze o pisica din mijlocul strazii

Antena3 Antena3,
Adolescenta de 16 ani lovita de masina la Cluj. incerca sa salveze o pisica din mijlocul strazii

O adolescenta de 16 ani a fost victima unui accident rutier petrecut la Cluj. Fata a alergat spre mijlocul strazii pentru a salva viata unei pisici, iar in momentul urmator a fost lovita de un sofer de 28 de. continuă pe Antena3

Adolescent de 16 ani, prins la volanul unei masini! Consumase bauturi alcoolice si avea o viteza uriasa

Un adolescent in varsta de 16 ani, care consumase bauturi alcoolice, a fost prins gonind la volanul unui autoturism, cu peste 100 kmh in localitate, incidentul avand loc sambata seara pe un drum judetean din.

Zi grea pentru parintii Alexandrei Macesanu: Adolescenta ar fi implinit, duminica, 16 ani. Un protest va avea loc in fata MAI (VIDEO)

Zi grea pentru parintii Alexandrei Macesanu, tanara pe care Gheorghe Dinca a declarat ca a ucis-o in urma cu aproape doua luni. Alexandra ar fi implinit duminica 16 ani. Unchiul ei, Alexandru Cumpanasu,.

Nu avea multi bani si abia traia de pe o zi pe alta, dar timp de 16 ani, si-a dedicat viata unui caine, care l-a iubit neconditionat. in ziua cand animalul a murit, nu s-a mai putut opri din plans

Nu avea multi bani si abia traia de pe o zi pe alta, dar timp de 16 ani, si-a dedicat viata unui caine, care, la randul sau, l-a iubit neconditionat. in ziua cand animalul a murit, batranul nu s-a mai putut.

Cazul Caracal: Alexandra ar fi implinit astazi 16 ani. Ce au pregatit parintii

Alexandra Macesanu, ucisa cu sange rece de Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal, s-a nascut pe 15 septembrie 2003. Astazi ar fi implinit 16 ani.

O femeie in varsta de 67 de ani, lovita pe o trecere de pietoni din Campina

O femeie in varsta de 67 de ani a ajuns la spital dupa ce a fost lovita de o masina in timp ce traversa pe trecerea de pietoni. Soferul vinovat are 23 de ani.

Fata de 16 ani, batuta si obligata sa se prostitueze pe litoral. Proxenetul era si traficant de droguri

Politistii au facut mai multe perchezitii in Techirghiol si Eforie. Proxenetul, in varsta de 29 de ani, a fost arestat preventiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )