Libnet.ro
UNICEF

22:30

Adrian Bughiu a fost numit secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului

Adevărul Adevărul,
Adrian Bughiu a fost numit secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului

Din fotoliul de director executiv adjunct al Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Arges, Adrian Bughiu a fost numit secretar de stat in Ministerul Tineretului si Sportului, cu atributii pe partea de tineret. continuă pe Adevărul

Ion Aurel Stanciu, directorul general ROMATSA, numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Ion Aurel Stanciu, directorul general al ROMATSA, a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, printr-o decizie semnata de premierul Victor Ponta si publicata marti in Monitorul Oficial.

Directorul general ROMATSA, numit secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Ion Aurel Stanciu, directorul general al ROMATSA, a fost numit in functia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor, printr-o decizie semnata de premierul Victor Ponta si publicata ieri in Monitorul Oficial.

Seful ROMATSA pleaca din institutie: Aurel Stanciu va fi numit secretar de stat in Ministerul Transporturilor

Seful ROMATSA, Aurel Stanciu, va pleca de la conducerea institutiei, informeaza B1 TV. Acesta va fi numit secretar de stat in Ministerul Transporturilor. in schimb, Virgil Dragos Totea, care se ocupa de sectorul.

Seful ROMATSA pleaca din institutie: Aurel Stanciu va fi numit secretar de stat in Ministerul Transporturilor (VIDEO)

Seful ROMATSA, Aurel Stanciu, va pleca de la conducerea institutiei, informeaza B1 TV. Acesta va fi numit secretar de stat in Ministerul Transporturilor. in schimb, Virgil Dragos Totea, care se ocupa de sectorul.

Solutie pentru criza de la ROMATSA: Seful institutiei, Ion Aurel Stanciu, numit secretar de stat in Ministerul Transporturilor

Ion Aurel Stanciu, in prezent director ROMATSA, a fost nimit in functia de secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Decizia a fost publicata, marti seara, in Monitorul Oficial.

Directorul ROMATSA a demisionat. Aurel Stanciu, numit secretar de stat la Transporturi

Adrian Ursu a dezvaluit, la Editia speciala de marti seara, de la Antena 3, informatia potrivit careia directorul ROMATSA a demisionat. Demisia lui Ion Aurel Stanciu vine dupa numirea sa ca secretar de stat la .

Directorul ROMATSA a fost numit de catre premier in functia de secretar de stat la Transporturi / Ministrul Transporturilor i-a cerut marti acestuia sa-si dea demisia de la conducerea ROMATSA pe fondul conflictului cu sindicalistii - surse

Directorul companiei de control aerian ROMATSA, Ion Aurel Stanciu, care a fost in ultimele zile in centrul scandalului cu sindicalistii companiei ce ameninta cu greva generala de la 1 septembrie, a fost numit in functia de secretar de stat in cadrul Ministerului Transporturilor de catre premierul Victor Ponta. Decizia vine dupa ce Ministrul Transporturilor Iulian Matache i-ar fi cerut marti lui Stanciu sa-si dea demisia de la conducerea ROMATSA, au precizat pentru HotNews. ro surse guvernamentale.

INTERVIU Adrian Ionel, noul manager al Institutului Cantacuzino: Voi repune institutul pe picioare in doi ani, dar e nevoie de sustinere financiara si politica

Institutul Cantacuzino are un nou manager. La conducerea institutiei a fost numit Adrian Ionel, director general al companiei nationale Unifarm, distribuitorul de medicamente al statului. Noul manager, care este jurist de profesie, este momentan contestat de angajati, care sustin ca in 95 de ani de functionare nu s-a intamplat ca la conducere sa nu fie pus un medic, un biolog sau un cercetator.

Ahmet Davutoglu a fost numit prim-ministru interimar al Turciei pana la alegerile anticipate

Presedintele turc, Recep Tayyip Erdogan, l-a numit pe premierul demisionar, Ahmet Davutoglu, sa conduca o administratie interimara inaintea alegerilor asteptate in luna noiembrie, informeaza.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )