Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Nastase, la 64 de ani. Ce isi doreste fostul premier de ziua lui

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, la 64 de ani. Ce isi doreste fostul premier de ziua lui

Fostul premier Adrian Nastase implineste duminica 64 de ani. intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru emisiunea QA, de la Antena 3, Adrian Nastase a declarat ca incearca sa imbatraneasca. continuă pe Antena3

Nastase, la doi ani de la CONDAMNARE: Privesc doar din cand in cand in trecut, dar nu cu ura. Ce isi doreste fostul premier maine, de ziua lui

Dupa doi ani de la condamarea sa la inchisoare, fostul premier Adrian Nastase a spus intr-un interviu acordat in exclusivitate la Antena 3, ca priveste acum spre acel moment poate cu mai putina patima si.

Adrian Nastase, la doi ani de la CONDAMNARE: Privesc doar din cand in cand in trecut, dar nu cu ura. Ce s-a intamplat atunci a fost o incercare brutala de eliminare a mea din viata politica

Dupa doi ani de la condamarea sa la inchisoare, fostul premier Adrian Nastase a spus intr-un interviu acordat in exclusivitate la Antena 3, ca priveste acum spre acel moment poate cu mai putina patima si.

Ce mai spune Adrian Nastase despre DNA

Fostul premier Adrian Nastase a declarat vineri, la Curtea de Apel Bucuresti, ca Directia Nationala Anticoruptie este o institutie care face si lucruri bune, dar a precizat ca acest lucru depinde de oamenii care se afla la conducere.

Adrian Nastase, in instanta: DNA nu este o institutie neaparat rea, face si lucruri bune si lucruri rele

Fostul premier Adrian Nastase a declarat vineri ca DNA nu este o institutie neaparat rea, face si lucruri bune, aratand ca acest lucru depinde de oamenii care se afla la conducerea acestei structuri de .

Adrian Nastase: DNA este o institutie care face si lucruri bune, depinde de oamenii care sunt la conducere

Fostul premier Adrian Nastase a declarat vineri, la Curtea de Apel Bucuresti, ca Directia Nationala Anticoruptie este o institutie care face si lucruri bune, dar a precizat ca acest lucru depinde de.

Adrian Nastase afla azi daca primeste un an in plus de inchisoare dupa contopirea pedepselor din dosarele Zambaccian si Trofeul Calitatii

Vineri, magistratii Curtii de Apel Bucuresti sunt asteptati sa ia din nou in discutie contestatia procurorilor anticoruptie vizavi de varianta de contopire a pedepselor in cazul fostului premier Adrian Nastase fara acordarea sporului de pedeapsa de un an, asa cum a dispus TribunalulBucuresti. Nastase a ajuns la Curtea de Apel.

Adrian Nastase afla pe 24 iunie daca i se va mari pedeapsa

Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru 24 iunie pronuntarea in dosarul privind contopirea pedepselor primite de Adrian Nastase, in care procurorii anticoruptie cer ca la pedeapsa de patru ani de inchisoare pe care o executa Adrian Nastase sa se adauge un an.

Adrian Nastase va afla pe 24 iunie daca judecatorii ii vor mari pedeapsa

Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru 24 iunie pronuntarea in dosarul privind contopirea pedepselor primite de Adrian Nastase. Procurorii anticoruptie cer ca la pedeapsa de patru ani de inchisoare pe care o.

Curtea de Apel Bucuresti ar putea decide in 24 iunie daca mareste pedeapsa lui Adrian Nastase

Curtea de Apel Bucuresti a amanat pentru 24 iunie pronuntarea in dosarul privind contopirea pedepselor primite de Adrian Nastase. Instanta ar urma sa decida atunci definitiv daca Adrian Nastase ramane cu .

Radu Banciu: in vremea lui Adrian Nastase nu a existat nicio uncie de democratie in Romania (VIDEO)

RaduBanciu a spus, joi seara, in emisiunea Lumea luiBanciu, de pe B1 TV, ca pe vremea cand AdrianNastase era premier nu a existat urma de democratie inRomania. Mai avem de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )