Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Nastase: Crin Antonescu a fost complice la lacrimile lui Traian Basescu din 2004

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase: Crin Antonescu a fost complice la lacrimile lui Traian Basescu din 2004

Iesirea PNL de la guvernare a fost o eroare de strategie, a declarat Adrian Nastase in interviul acordat pentru emisiunea QA, amintindu-i lui Crin Antonescu ca a fost complice la manipularea lacrimilor lui. continuă pe Antena3

Adrian Nastase: Crin Antonescu a fost complice la lacrimile lui Traian Basescu

Iesirea PNL de la guvernare a fost o eroare de strategie, a declarat Adrian Nastase in interviul acordat pentru emisiunea QA, amintindu-i lui Crin Antonescu ca a fost complice la manipularea lacrimilor lui.

VIDEO Crin Antonescu i-a mobilizat pe liberalii buzoieni pentru alegerile europarlamentare

Candidatul PNL la alegerile prezidentiale, Crin Antonescu si cu candidata la europarlamentare, Ramona Manescu, fost ministru al Transporturilor, s-au intalnit, joi, dupa amiaza cu peste 500 de membri PNL din judet.

Adrian Nastase, la QA, intr-un interviu incendiar din spatele gratiilor

Sambata seara, de la ora 21, Adrian Nastase raspunde intrebarilor Alessandrei Stoicescu, in primul interviu dupa ce a fost, din nou, condamnat. Despre scandalul de pe scena politica, Traian Basescu dar si.

Crin Antonescu: Pana la europarlamentare vor fi campanii impotriva noastra. Sunt presiuni asupra primarilor

Liderul PNL, Crin Antonescu, a afirmat ca pana la alegerile europarlamentare liberalii vor fi supusi la diversiuni, campanii de denigrare si incercari de racolare a primarilor. El spune ca situatia PNL din ter.

Replica lui Crin Antonescu la mesajul lui Victor Ponta: Plec din PNL, dar nu din politica

Crin Antonescu, presedintele PNL, a tinut un discurs acid la Iasi la adresa premierului Victor Ponta, in care s-a referit indirect si la recenta declaratie a liderului PSD, potrivit careia s-ar pregati sa se retraga din politica.

Crin Antonescu: Unii n-au nici candidat la Presedintie, in vreme ce eu am deja si prim-ministru

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca unii n-au nici candidat la Presedintie, in timp ce PNL are deja si prim-ministru, precizand ca se refera la Klaus Iohannis. Ma simt bine, sunt.

Crin Antonescu: Victor Ponta doreste sa modifice legislatia incat Serviciul de Informatii din Interne, Serviciul de Informatii din Armata, inzestrarea din Armata, seful Politiei, sa depinda direct de premier

Presedintele liberalilor Crin Antonescu a afirmat vineri, intr-o conferinta de presa, ca saptamana viitoare se va discuta la Comisia de Aparare a Senatului o initiativa legislativa prin care seful Directiei Generale a Informarii Armatei, care in prezent este numit de ministrul Apararii cu avizul Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, va fi numit direct de primul ministru.

Crin Antonescu: ii cer premierului sa il demita pe consilierul sau onorific Ionel Blanculescu (VIDEO)

Liderul PNL Crin Antonescu i-a cerut, vineri, premierului Victor Ponta sa il demita pe consilierul sau onorific Ionel Blanculescu, dupa ce a afirmat ca sporirea efectivelor americane de pe teritoriul romanesc si.

Crin Antonescu: Basescu nu are sustinere pentru a deveni premier, iar eu nu negociez cu el asa ceva

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri seara, la Romania TV, ca presedintele Traian Basescu nu va avea sustinere politica pentru a fi propus premier dupa finalizarea mandatului, iar PNL nu va negocia cu actualul sef al statului o sustinere pentru turul doi al prezidentialelor.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, invitat la RTV, de la ora 18.50

Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, este invitat la Romania TV, de la ora 18. 50, unde va discuta despre planurile formatiunii sale in Opozitie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )