Libnet.ro
UNICEF

06:30

Adrian Nastase, evaluare pentru Viorica Dancila, dupa dezbaterea din Parlamentul European

Antena3 Antena3,
Adrian Nastase, evaluare pentru Viorica Dancila, dupa dezbaterea din Parlamentul European

Fostul premier,Adrian Nastase, considera caViorica Dancilaa gasit tonul potrivit pentru o atitudine demna in cadrul dezbaterilor de la Strasbourg privind situatia din Romania, dar. continuă pe Antena3

Mesaj dur din lumea sportului pentru Viorica Dancila: Sa ia lectii de limba si literatura romana sau, mai bine, sa se duca sa faca altceva!

Viorica Dancila a facut o noua gafa dintr-un sir care pare interminabil, reusind sa isi atraga critici inclusiv din lumea sportului.

Sinteza zilei. Cine cade in groapa sapata pentru Viorica Dancila

Mihai Gadea a prezentat, miercuri, la Sinteza zilei, imagini halucinante cu Monica Macovei in Parlamentul European. Stire in curs de.

Premierul Dancila, prima iesire dupa dezbaterea din Parlamentul European: Protocoalele SRI au fost ignorate

Viorica Dancila a avut prima iesire publica dupa dezbaterea din Parlamentul European. Premierul Romaniei sustine ca protocoalele SRI au fost ignorate. Cei care stau in spatele acestor dezinformari ne fac.

Dancila, dupa dezbaterea din Parlamentul European:Sunt multe lucruri care m-au deranjat. Nu o sa acceptam niciodata un to do list

Premierul Viorica Dancila a afirmat intr-un interviu acordat miercuri, dupa dezbaterea din Parlamentul European privind Romania, ca spera sa nu se ajunga la o rezolutie a PE privind tara noastra si ca Romania nu va accepta niciodata un to do list.

Dancila, dupa dezbaterea din PE: Poate va fi o rezolutie, eu sper ca nu / Ar trebui sa ia de bun ce le-am spus

Viorica Dancila a spus miercuri seara intr-un interviu de la Strasbourg ca multi incearca sa vada aceasta rezolutie ca pe o sanctiune, dar nu trebuie sa se faca niciun paralelism intre rezolutie si articolul 7, acuzand totodata un dublu standard in cadrul Parlamentului European. Cu privire la dezbaterea din Parlament, aceasta a spus ca are un sentiment de multumire, pentru ca a reusit sa isi apere tara, sa vorbeasca despre adevar si nu despre stirile false aduse in Parlamentul European.

Muresan, despre dezbaterea din PE:Cand si-a incheiat Viorica Dancila discursul, au aplaudat doar pesedistii. Niciun alt socialist european nu a aplaudat

Europarlamentarul PSD Siegfried Muresan a reactionat miercuri, la scurt timp dupa ce premierul Viorica Dancila si-a prezentat discursul in plenul Parlamentului European, spunand ca au aplaudat doar pesedistii. Muresan a subliniat ca niciun socialist european, familie din care PSD face parte, nu si-a aratat sustinerea fata de Guvernul Romaniei.

Sectia de procurori din CSM o ataca pe Viorica Dancila: A facut acuzatii grave, nesustinute factual

Procurorii din CSM reactioneaza dupa discursul premierului Viorica Dancila din Parlamentul Euroopean. Si o acuza ca a facut afirmatii fara acoperire. Sectia pentru procurori a luat act cu ingrijor.

Viorica Dancila, primita cu aplauze la Guvern, dupa discursul de la Strasbourg: Am atras atentia ca exista multe dezinformari referitor la tara noastra (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a vorbit joi, la inceputul sedintei de Guvern, despre mesajul pe care l-a transmis liderilor europeni in Parlamentul European, acolo unde a avut loc o dezbatere despre situatia statului.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Cum ar fi votat Adrian Nastase

Premierul Adrian Nastase a declarat, pentru DC News, ce optiune ar fi avut la Referendumul pentru redefinirea familiei daca nu ar fi avut interdictie din partea instantei de a vota. Adrian Nastase.

Monica Macovei a comis-o mai tare ca Viorica Dancila: Romanii este un popor viu!

Dupa ce criticat-o in repetate randuri pe Viorica Dancila, Monica Macovei a dat dovada ca nici ea nu stie sa foloseasca limba romana in mod corect. Europarlamentarul a vorbit, marti, in plenul Parlament.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )