Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adrian Oros, ministrul Agriculturii: Cormoranii pot produce pagube foarte mari. Sunt proceduri pentru a se reveni la vanatoarea lor

B1 B1,
Adrian Oros, ministrul Agriculturii: Cormoranii pot produce pagube foarte mari. Sunt proceduri pentru a se reveni la vanatoarea lor

Adrian Oros, ministrul Agriculturii, a declarat, miercuri seara, ca au fost demarate procedurile pentru modificarea legislatiei astfel incat sa fie permisa din nou vanatoarea cormonarilor, precizand ca aceste. continuă pe B1

Ministrul Adrian Oros s-a intalnit cu doamna Michele Ramis, ambasadoarea Republicii Franceze

Nechita-Adrian Oros, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, a primit-o astazi, la sediul MADR pe doamna Michele Ramis, ambasadorul Republicii Franceze la Bucuresti. Doamna ambasador a fost insotita de doamna Marie-Luce Ghib, consilier agricol regional pentru Romania, Bulgaria si Serbia si de dl. Michel Cywinski, seful misiunii economice, potrivit unui comunicat remis Redactiei noastre.

Adrian Oros: 15% din posturile Ministrului Agriculturii vor fi reduse

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat ca 15% din posturile din minister vor fi reduse, in c.

Ministrul Agriculturii: La finele lunii noiembrie, deficitul balantei comerciale cu produse agricole era de 1 mld. euro

Deficitul balantei comerciale cu produse agricole a crescut constant in ultimii 6 ani, ajungind la finele lunii noiembrie 2019 la aproape un miliard de euro, a declarat miercuri ministrul Agriculturii Adrian Oros la Digi 24.

Ministrul Agriculturii: Voi lupta impotriva vanatorilor de subventii. in Romania suntem campioni

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a anuntat ca va lupta impotriva vanatorilor de subventii, investitori care nu urmaresc sa faca performanta in domeniu, ci doar sa incaseze subventiile pentru terenurile sau animalele detinute, transmite Mediafax.

Cutremur in randul bugetarilor. Ministrul Agriculturii anunta restructurari

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a anuntat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca urmeaza sa fie reduse 15% din posturile din minister si din institutiile subordonate.

Ministrul Agriculturii: Voi lupta impotriva vanatorilor de subventii

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca una dintre prioritatile mandatului sau va fi lupta impotriva vanatorilor de subventii.

Ministrul Agriculturii: Voi lupta impotriva vanatorilor de subventii

Ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Oros, a declarat ca una dintre prioritatile mandatului sau va fi lupta impotriva vanatorilor de subventii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )