Libnet.ro
UNICEF

11:30

Adrian Ursu, despre Regele Mihai: Cu prezenta unui simbol te obisnuiesti si il tratezi ca pe un lucru banal

Antena3 Antena3,
Adrian Ursu, despre Regele Mihai: Cu prezenta unui simbol te obisnuiesti si il tratezi ca pe un lucru banal

Presedintele ales, Klaus Iohannis, il invita pe Regele Mihai la ceremonie de investitura a sa in functia de presedinte. Invitatia vine dupa ce Iohannis a fost invitat, la randul sau, la o masa festiva, la. continuă pe Antena3

Romania isi alege presedintele. Adrian Ursu: Regimul lui Traian Basescu incearca acum sa supravietuiasca

Jurnalistul Adrian Ursu a comentat prezenta unui reprezentant B. in sediul PDL, duminica, in timpul procesului electoral, fiind de parere ca regimul lui Traian Basescu incearca acum sa.

Adrian Ursu: Povestea cu diaspora ar fi fost inlocuita cu alta tema, daca ea nu exista

Adrian Ursu a facut, in editia de luni a emisiunii Sinteza Zilei, o serie de comentarii referitoare la rezultatul alegerilor prezidentiale. Cred ca sunt, intr-adevar, o suma de cauze si o cauza mare.

Adrian Ursu: Retragerea PSD inseamna a preda Romania, cu totul, in mainile celor care au stat in spatele lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Adrian Ursu sustine ca retragerea PSD de la guvernare inseamna a preda Romania, cu totul, in mainile celor care au stat in spatele lui Klaus Iohannis. Probabil ca domnul Negoita nu este singurul.

Regele Mihai, sarbatorit de sute de persoane la Palatul Elisabeta

Casa Regala si-a deschis portile pentru romanii care au vrut sa ii ureze La multi Ani Regelui Mihai. Regele a implinit pe 25 octombrie 93 de ani, dar nu a fost prezent la ceremonii. Regele Mihai a ie.

Regele Mihai, sarbatorit la 93 de ani. Teodor Melescanu, la Sinteza Zilei: Ceea ce s-a intamplat astazi este un semn de normalitate

Regele Mihai I al Romaniei a fost aclamat astazi de mii de oameni adunati la Palatul Elisabeta. Portile palatului s-au deschis pentru romanii care i-au cantat La multi Ani Regelui Mihai. Regele Mihai a deschis p.

Regele Mihai, sarbatorit la 93 de ani. Teodor Melescanu: Ceea ce s-a intamplat astazi este un semn de normalitate

Regele Mihai I al Romaniei a fost aclamat astazi de mii de oameni adunati la Palatul Elisabeta. Portile palatului s-au deschis pentru romanii care i-au cantat La multi Ani Regelui Mihai. Regele Mihai a deschis p.

Regele Mihai a invitat la Palatul Elisabeta 12 fosti sefi de stat din Europa Centrala si de Est, cu ocazia implinirii a 25 de ani de la caderea comunismului

Regele Mihai a invitat la Palatul Elisabeta 12 fosti sefi de stat din Europa Centrala si de Est, cu ocazia implinirii a 25 de ani de la caderea comunismului, anunta Casa Regala intr-un comunicat remis HotNews. ro. Dineul la care vor participa oficialii va avea loc joi, 20 noiembrie, dupa ce in cursul diminetii principele Radu va citi mesajul Regelui Mihai in sala de plen a Senatului. Ion Iliescu nu face parte dintre fostii sefi de stat invitati la eveniment. Vezi in articol cine sunt cei 12 fosti sefi de stat din Europa Centrala si de Est invitati de Regele Mihai.

Klaus Iohannis l-a invitat pe Regele Mihai la investitura sa

A fost sarbatoare la Palatul Elisabeta. Regele Mihai I si-a serbat ziua de nastere si onomastica la Palatul Elisabeta. Majestatea Sa a implinit, pe 25 octombrie, 93 de ani, asa ca Regele Mihai I i-a invitat pe.

Klaus Iohannis il invita pe Regele Mihai I la investitura sa

Castigatorul alegerilor prezidentiale, Klaus Iohannis l-a invitat pe regele Mihai I la investitura sa in functia de presedinte al Romaniei.

Porti Deschise la Palatul Elisabeta: Regele Mihai I isi serbeaza ziua de nastere. Klaus Iohannis participa la eveniment

Regele Mihai I isi serbeaza miercuri ziua de nastere si onomastica la Palatul Elisabeta. Majestatea Sa a implinit, pe 25 octombrie, 93 de ani. Regele i-a invitat pe toti romanii din tara si din Republica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )