Libnet.ro
UNICEF

12:45

Adrian Ursu: Traian Basescu are treaba cu tot ce inseamna bani negri

Antena3 Antena3,
Adrian Ursu: Traian Basescu are treaba cu tot ce inseamna bani negri

Cred ca mai sunt cateva nume care le vom putea adauga pe lista popicelor ce vor cadea dupa ce se va rostogoli Cocos. Si unul dintre nume este unul mare. S-ar putea sa fie chiar numele lui Basescu Traian,. continuă pe Antena3

Adrian Ursu: Nu exista coincidente si nu exista independenta in aceste institutii crescute si modelate pentru a servi politic

Realizatorul emisiunii Secvential, Adrian Ursu, a explicat ca procurorii incearca, probabil, sa inchida gura unora si sa deschida gura altora si sa demonstreze ca este independenta si serveste.

Dan Voiculescu, reactie la atacul lui Traian Basescu

Profesorul Dan Voiculescu a publicat, vineri, pe blogul personal, un raspuns la atacul lui Traian Basescu. Din nou Basescu minte. Nu am nicio legatura cu nominalizarea lui Eduard Hellvig pentru functia de.

Traian Basescu, pe Facebook: Premierul de la Grivco reuseste sa nominalizeze pentru sefia SRI un om al lui Voiculescu. Socant!

Fostul sef al statului Traian Basescu a postat, joi seara, pe pagina sa de Facebook un mesaj referitor la desemnarea de catre presedintele Klaus Iohannis a lui Eduard Hellvig pentru functia de director al SRI. Premierul de la Grivco reuseste sa nominalizeze pentru sefia SRI un om al lui Voiculescu. Socant !!!, a scris Basescu.

Vila RAPPS in care ar trebui sa se mute Traian Basescu, intr-o stare deplorabila (VIDEO)

Vila RAPPS in care ar trebui sa se mute Traian Basescu nu poate fi locuita momentan. Din imaginile filmate in interiorul casei se pot vedea peretii distrusi, plini de igrasie sau de infiltratii de apa. Nici.

Vila RA-APPS in care ar trebui sa se mute Traian Basescu, intr-o stare deplorabila (VIDEO)

Vila RA-APPS in care ar trebui sa se mute Traian Basescu nu poate fi locuita momentan. Din imaginile filmate in interiorul casei se pot vedea peretii distrusi, plini de igrasie sau de infiltratii de apa. Nici.

Traian Basescu, despre nominalizarea lui Hellvig la sefia SRI: Socant! Premierul de la Grivco reuseste sa propuna un om al lui Voiculescu

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat, dupa ce Klaus Iohannis a anuntat ca il propune pe Eduard Hellvig pentru preluarea conducerii SRI. Basescu afirma ca este socant, faptul ca seful statului.

Ultima zi pentru Traian Basescu. Fostul presedinte trebuie sa elibereze Vila Lac 3

Traian Basescu trebuie sa paraseasca astazi Vila Lac 3. Cele 60 de zile in care fostul presedinte al Romaniei putea sa stea in Vila Lac 3 au expirat ieri, asadar astazi trebuie sa elibeteze imobilul.

Cristoiu: Iohannis nu ia atitudine fata de nazdravaniile lui Ponta. N-ar trebui, oare, ca presedintele actual sa-i ceara sfatul lui Traian Basescu?

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca presedintelui Klaus Iohannis nu i se poate reprosa lipsa de vointa si de mesaje corecte, dar ca acesta nu-si va realiza dorinta de a avea un Guvern PNL.

Sfarsitul tacerii de aur a lui Traian Basescu

Uneori cred ca suntem niste ametiti, daca nu naivi eufemism gasit cu greu) de-a binelea. La cateva zile dupa 22 decembrie 2014, cand Palatul Cotroceni a primit noi chiriasi, asteptam cu nerabdare ca fostul presedinte Traian Basescu sa mai spuna ceva, cum ne obisnuise el in fiecare zi, iar noi devenisem niste dependenti.

E pur si simplu nesimtit! Adriana Saftoiu, suparata pe reactia lui Traian Basescu in cazul Ridzi

Fosta purtatoare de cuvant a lui Traian Basescu, Adriana Saftoiu, l-a criticat dur pe fostul presedinte pentru atacul la Monica Iacob Ridzi. Doamnelor, Domnilor! Nu stiu ce credeti voi, dar eu despre cazul Ridzi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )