Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un adult din trei la nivel mondial este supraponderal sau obez-studiu

Hotnews Hotnews,
 Un adult din trei la nivel mondial este supraponderal sau obez-studiu

Un adult din trei la nivel mondial este supraponderal sau obez, respectiv 1,46 miliarde de persoane, a indicat vineri un think-thank britanic, care evidentiaza o explozie a acestui fenomen in tarile in curs de dezvoltare si face apel la guverne sa actioneze, transmite AFP, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Unu din trei oameni este obez.

Aproximativ 33% dintre adultii din intreaga lume sunt in prezent clasificati ca fiind obezi sau supraponderali, se arata intr-un raport realizat de Overseas Development Institute din Marea Britanie, informeaza dailymail. co. uk, scrie Mediafax. Overseas Development Institute ODI) a coordonat o cercetare in urma careia s-a constatat o explozie globala in ceea ce priveste numarul persoanelor supraponderale si obeze. O explozie globala inseamna ca 1,46 de miliarde de adulti din toata lumea .

Adrian Nastase, despre condamnarea din dosarul Zambaccian: Pedeapsa este ingrozitoare si injusta, o razbunare murdara

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, luni, la plecarea de la Sectia 2 de Politie, ca pedeapsa in cazul sau este ingrozitoare, extrem de injusta, fiind o razbunare murdara. intrebat cum comenteaza.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )