Libnet.ro
UNICEF

11:00

Adversarele si programul Romaniei in grupa principala la Campionatul European

Online Sport Online Sport,
Adversarele si programul Romaniei in grupa principala la Campionatul European

Romania s-a calificat in grupele principale la Campionatul European dupa victoria cu Ucraina si va avea trei meciuri de foc incepand de sambata cand vom intalni tara gazda Ungaria. Toate meciurile Romaniei din grupa principala vor fi live text pe onlinesport. ro . continuă pe Online Sport

MINUT cu MINUT Handbal Campionatul European: Romania-Ucraina

Onlinesport. ro a transmis meciul Romania-Ucraina, decisiv pentru formatia tricolora in grupa preliminara de la Campionatul European. Romania a ratat la cateva secunde victoria cu Danemarca si avea nevoie de un succes contra Ucrainei pentru a se califica in faza grupelor principale.

LIVE Handbal Campionatul European: Romania-Ucraina 12-9

Onlinesport. ro transmitemeciul Romania-Ucraina, decisiv pentru formatia tricolora in grupa preliminara de la Campionatul European. Romania a ratat la cateva secunde victoria cu Danemarca si are nevoie de un succes contra Ucrainei pentru a se califica in faza grupelor principale. Pentru echipa noastra chiar si un egal este sinonim cu obtinerea promovarii in faza urmatoare.

LIVE Handbal Campionatul European: Romania-Ucraina (19:15)

Onlinesport. ro transmite joi seara live text de la ora 19:15 meciul Romania-Ucraina, decisiv pentru formatia tricolora in grupa preliminara de la Campionatul European.

LIVE Handbal Campionatul European: Romania-Danemarca

Nationala feminina de handbal a Romaniei intalneste, marti seara de la ora 19:15, puternica echipa a Danemarcei in meciul al doilea din Grupa B a Campionatului European gazduit de Croatia si Ungaria.

MINUT cu MINUT Handbal Campionatul European: Romania-Danemarca

Nationala feminina de handbal a Romaniei a intalnit, marti seara de la ora 19:15, puternica echipa a Danemarcei in meciul al doilea din Grupa B a Campionatului European gazduit de Croatia si Ungaria.

Romania invinge Ucraina si se califica in grupele principale la Campionatul European

Nationala Romaniei s-a calificat, joi seara, in grupele principale la Campionatul European din Ungaria si Croatia dupa ce a invins la limita nationala Ucrainei.

Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat in grupele principale la Campionatul European din Ungaria si Croatia

Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat, joi, in grupele principale la Campionatul European din Ungaria si Croatia, dupa ce a invins echipa Ucrainei, cu scorul de 23-22 12-9), in ultimul meci din.

LIVETEXT Romania - Danemarca, in al doilea meci de handbal de la Campionatul European

Romania infrunta Danemarca, marti, in cel de-al doilea meci al tricolorelor din Grupa B a preliminariilor Campionatului European de handbal feminin. Partida incepe la ora 19. 15 si este disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

HANDBAL Avem doua sanse de calificare cu Ucraina, dar ne asteapta adversari foarte dificili in grupa principala

Romania va juca in aceasta seara ora 19. 15 TVR 2) contra Ucrainei, formatie care nu are niciun punct dupa primele doua meciuri.

Rezultat nedrept: Romania a facut egal cu Danemarca, in al doilea meci de handbal la Campionatul European

Romania a incheiat cu o remiza disputa cu Danemarca, marti, rezultat final 29-29. Scorul nu este concludent pentru maniera jocului, tricolorele fiind superioare pe durata intregii partide.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )