Libnet.ro
UNICEF

09:30

Romania invinge Ucraina si se califica in grupele principale la Campionatul European

Online Sport Online Sport,
Romania invinge Ucraina si se califica in grupele principale la Campionatul European

Nationala Romaniei s-a calificat, joi seara, in grupele principale la Campionatul European din Ungaria si Croatia dupa ce a invins la limita nationala Ucrainei. continuă pe Online Sport

LIVETEXT Romania-Ucraina. Elevele lui Tadici joaca pentru calificarea in grupele principale

Romania intalneste Ucraina in ultimul meci al grupei B de la Campionatul European de handbal feminin. Daca invinge sau face un egal, nationala tarii noastre se califica in grupele principale. Ramaneti pe www. adevarul. ro pentru a urmari acest duel in format livetext.

Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat in grupele principale la Campionatul European din Ungaria si Croatia

Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat, joi, in grupele principale la Campionatul European din Ungaria si Croatia, dupa ce a invins echipa Ucrainei, cu scorul de 23-22 12-9), in ultimul meci din.

Handbal feminin: Romania s-a calificat in grupele principale la EURO 2014, dupa 23-22 cu Ucraina

Nationala feminina de handbal a Romaniei s-a calificat in grupele principale ale Campionatului European din Ungaria si Croatia, dupa ce a invins formatia Ucrainei cu scorul de 23-22 12-9), joi seara, la Debrecen, in ultimul sau meci din Grupa B. Tricolorele au terminat grupa pe locul al treilea si merg in grupa principala cu un singur punct, in urma egalului cu Danemarca 29-29).

LIVETEXT Romania-Ucraina 12-9 la pauza. Elevele lui Tadici joaca pentru calificarea in grupele principale

Romania intalneste Ucraina, de la 19. 15, in ultimul meci al grupei B de la Campionatul European de handbal feminin. Daca invinge sau face un egal, nationala tarii noastre se califica in grupele principale. Ramaneti pe www. adevarul. ro pentru a urmari acest duel in format livetext.

MINUT cu MINUT Handbal Campionatul European: Romania-Ucraina

Onlinesport. ro a transmis meciul Romania-Ucraina, decisiv pentru formatia tricolora in grupa preliminara de la Campionatul European. Romania a ratat la cateva secunde victoria cu Danemarca si avea nevoie de un succes contra Ucrainei pentru a se califica in faza grupelor principale.

LIVE Handbal Campionatul European: Romania-Ucraina 12-9

Onlinesport. ro transmitemeciul Romania-Ucraina, decisiv pentru formatia tricolora in grupa preliminara de la Campionatul European. Romania a ratat la cateva secunde victoria cu Danemarca si are nevoie de un succes contra Ucrainei pentru a se califica in faza grupelor principale. Pentru echipa noastra chiar si un egal este sinonim cu obtinerea promovarii in faza urmatoare.

Romania-Ucraina 23-22. Elevele lui Tadici s-au calificat in grupele principale ale Campionatului European

Romania a castigat la limita ultimul meci din grupa B a Campionatului European de handbal feminin, scor 23-22 in fata Ucrainei. Gratie acestui succes, tricolorele s-au calificat in grupele principale ale competitiei.

Nationala de handbal feminin a Romaniei S-A CALIFICAT in grupele principale ale CE

Nationala de handbal feminin a Romaniei s-a calificat, joi, in grupele principale la Campionatul European din Ungaria si Croatia, dupa ce a invins echipa Ucrainei, cu scorul de 23-22 12-9), in ultimul meci din.

LIVE Handbal Campionatul European: Romania-Ucraina (19:15)

Onlinesport. ro transmite joi seara live text de la ora 19:15 meciul Romania-Ucraina, decisiv pentru formatia tricolora in grupa preliminara de la Campionatul European.

LIVETEXT Romania - Danemarca, in al doilea meci de handbal de la Campionatul European

Romania infrunta Danemarca, marti, in cel de-al doilea meci al tricolorelor din Grupa B a preliminariilor Campionatului European de handbal feminin. Partida incepe la ora 19. 15 si este disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )