Libnet.ro
UNICEF

10:15

LIVETEXT Romania - Danemarca, in al doilea meci de handbal de la Campionatul European

Adevărul Adevărul,
LIVETEXT Romania - Danemarca, in al doilea meci de handbal de la Campionatul European

Romania infrunta Danemarca, marti, in cel de-al doilea meci al tricolorelor din Grupa B a preliminariilor Campionatului European de handbal feminin. Partida incepe la ora 19. 15 si este disponibila LIVETEXT pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Rezultat nedrept: Romania a facut egal cu Danemarca, in al doilea meci de handbal la Campionatul European

Romania a incheiat cu o remiza disputa cu Danemarca, marti, rezultat final 29-29. Scorul nu este concludent pentru maniera jocului, tricolorele fiind superioare pe durata intregii partide.

LIVE Handbal Campionatul European: Romania-Danemarca

Nationala feminina de handbal a Romaniei intalneste, marti seara de la ora 19:15, puternica echipa a Danemarcei in meciul al doilea din Grupa B a Campionatului European gazduit de Croatia si Ungaria.

MINUT cu MINUT Handbal Campionatul European: Romania-Danemarca

Nationala feminina de handbal a Romaniei a intalnit, marti seara de la ora 19:15, puternica echipa a Danemarcei in meciul al doilea din Grupa B a Campionatului European gazduit de Croatia si Ungaria.

LIVE Handbal Campionatul European: Romania-Danemarca (19:15)

Nationala feminina de handbal a Romaniei intalneste, marti seara de la ora 19:15, puternica echipa a Danemarcei in meciul al doilea din Grupa B a Campionatului European gazduit de Croatia si Ungaria.

CE handbal: Romania- Danemarca 29-29

Romania a remizat marti seara, cu Danemarca, scor 29-29, in cel de-al doilea meci sustinut de handbalistele luoi Tadici, in Grupa B de la Campionatul European din Ungaria si Croatia.

CE Handbal (f): Romania - Danemarca 29-29/ Ce pacat!

Romania a remizat cu Danemarca la Campionatul European de handbal feminin, tricolorele fiind egalate la ultima faza 29-29). Partida de la Debrecen a fost una dramatica, echipa lui Gheorghe Tadici scapand incredibil victoria printre degete.

Echipa Romaniei de handbal feminin debuteaza duminica in campionatul european

Echipa Romaniei de handbal feminin debuteaza duminica la campionatul european care are loc in Ungaria si Croatia. Fetele noastre joaca in aceasta seara impotriva Norvegiei, iar antrenorul Gheorghe Tadici a.

Romania-Danemarca, scor 29-29, in cea de-a doua partida din grupa B a Campionatului European de Handbal

Nationala de handbal feminin a Romaniei a remizat, marti, la Debrecen, cu reprezentativa Danemarcei, scor 29-29 16-12), in cea de-a doua partida din grupa B a Campionatului European din Ungaria si Croatia,.

Campionatul European de Handbal: Romania, umilita de Norvegia

Nationala feminina de handbal a Romaniei a debutat duminica seara la turneul final al Campionatului European din Ungaria si Croatia impotriva puternicei echipe a Norvegiei, multipla campioana mondiala si europeana. Nordicele au invins cu 27-19 si au dominat de la inceput pana la final fara sa clipeasca.

LIVE Handbal: Romania-Norvegia la Campionatul European

Nationala feminina de handbal a Romaniei debuteaza la turneul final al Campionatului European din Ungaria si Croatia impotriva puternicei echipe a Norvegiei, multipla campioana mondiala si europeana. Debutul tricolorelor este acum live pe onlinesport. ro .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )