Libnet.ro
UNICEF

15:45

Aer conditionat pentru vacutele de la o ferma din Galati. Pe canicula asta, fermierul le aduce chiar si apa rece de adancime

Adevărul Adevărul,
Aer conditionat pentru vacutele de la o ferma din Galati. Pe canicula asta, fermierul le aduce chiar si apa rece de adancime

Canicula afecteaza nu doar oamenii, ci si animalele. Cele mai expuse sunt vacile de lapte. Potrivit specialistilor, temperaturile ridicate le creaza o serie de dezechilibre metabolice care influenteaza si productia de lapte. Tocmai acesta este motivul pentru care un fermier din localitatea galateana Foltesti sa-si doteze grajdurile cu instalatii de ventilare a aerului. continuă pe Adevărul

Bechtel, FCC si Ansaldo, castigatorii licitatiei pentru constructia metroului din Ryad

Trei consortii conduse de Bechtel, FCC si Ansaldo au castigat licitatia pentru constructia metroului din capitala Arabiei Suadite, Ryad, un proiect in valoare de 22 de miliarde de dolari, transmite Reuters.

Trei consortii conduse de Bechtel, BTP-FCC si Ansaldo au castigat licitatia pentru constructia metroului din Ryad

Trei consortii conduse de Bechtel, BTP-FCC si Ansaldo au castigat licitatia pentru constructia metroului din Ryad, un proiect in valoare de 22 de miliarde de dolari, in cadrul unei ceremonii care a avut loc in noaptea de duminica spre luni in capitala saudita, scrie AFP.

ANM: Cod portocaliu de canicula pentru sase judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, astazi, o avertizare de cod portocaliu de canicula si disconfort termic accentuat, pentru sase judete, transmit sursele de presa.

Autorul unei lucrari fundamentale pentru presa, premiat din nou.

Societatea de Stiinte Istorice din Romania a conferit premiul Nicolae Iorga coordonatorului lucrarii Istoria jurnalismului din Romania in date, prof. dr. Marian Petcu. Marian Petcu, totodata profesor la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti, a lansat volumul Istoria jurnalismului din Romania in date in data de 26 noiembrie 2012 la Palatul Sutu din Bucuresti. Tot pentru enciclopedia Istoria Jurnalismului din Romania in date, profesor .

Wizz Air: Maine, discount de 20% pentru toate rutele din si spre Romania

Wizz Air anunta ca toate rezervarile efectuate maine, pentru zboruri in orice data din si spre Romania, vor beneficia de un discount de 20%.

Premierul Ungariei, despre sprijinul pentru comunitatea maghiara din Romania.

Premierul Ungariei, Viktor Orban, si presedintele UDMR, Kelemen Hunor, s-au intalnit, vineri seara, la Baile Tusnad, unde au discutat despre sprijinul politic si moral pe care comunitatea maghiara il asteapta de la Guvernul de la Budapesta si de la coalitia guvernamentala ungara. Premierul Ungariei, Viktor Orban, a ajuns la Hotelul Fortuna din Baile Tusnad la ora 17. 50, unde a fost intampinat de vicepremierul ungar Semjen Zsolt, dar si de liderul UDMR, Kelemen Hunor. Intalnirea bilaterala .

Subiectele Zilei: Romania in UE: Sa ne pregatim strategic pentru presedintia europeana din 2019; Dosarul IPRS Baneasa. Fabrica cumparata de Hayssam la pret de apartament; Peter Eckstein-Kovacs: Relatiile dintre UDMR si Ungaria nu sunt amiabile

Guvernul a ajuns sa aiba 19 ministere dupa ce a fost reorganizat pe sub mana: Turismul, Energia si Apele au devenit ministere cu acte in regula. Fenechiu anunta licitatii desi nu mai e ministru. Desi nu mai este membru al Guvernului din data de 12 iulie, Relu Fenechiu apare in documentele Ministerului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2016 seconds )