Libnet.ro
UNICEF

14:00

Aeroportul JFK din New York va avea un TERMINAL pentru ANIMALE

România Liberă România Liberă,
Aeroportul JFK din New York va avea un TERMINAL pentru ANIMALE

Noul terminal pentru animale va avea o suprafata de 16. 500 de metri patrati si va costa 48 de milioane de dolari si va fi dat in folosinta in 2016. continuă pe România Liberă

Primul terminal din lume destinat animalelor va fi construit pe Aeroportul JFK din New York

Un terminal cu piscina, televizoare si chiar un salon de pedichiura se va deschide pe aeroportul International John Kennedy din New York, insa nu va fi destinat oamenilor, ci animalelor, relateaza CNN. Terminalul.

Experiment social pe strazile din New York: Oamenii i-au dat mai multi bani unui cersetor pentru droguri decat unui tata care avea nevoie de bani pentru familia sa (VIDEO)

Un experiment social realizat pe strazile din New York are un rezultat cel putin neasteptat: oamenii au dat mai multi bani unui cersetor care avea nevoie de ei pentru a-si procura alcool si droguri decat.

a cerut listarea la bursa din New York

Producatorul de automobile de lux , divizie a Fiat Chrysler Automobiles, a depus o cerere pentru lansarea unei oferte publice initiale la bursa din New York, grupul intentionand sa obtina fonduri pentru extinderea operatiunilor la nivel global, relateaza Bloomberg.

Apartamentul din New York al actritei de origine romana Lauren Bacall a fost vandut: cum arata locuinta si cat a costat

Apartamentul din New York in care a locuit actrita de origine romana Lauren Bacall, care a murit pe 12 august 2014 la varsta de 89 de ani, a fost vandut cu 23 milioane de dolari, noteaza Mediafax.

a depus documentele pentru listarea la New York

Producatorul de automobile de lux , divizie a companiei italo-americane Fiat Chrysler Automobiles NV, a depus documentele pentru lansarea unei oferte publice initiale la Bursa din New York, intentionand sa obtina fonduri pentru extinderea operatiunilor sale la nivel global.

Mii de persoane au protestat la New York fata de acordul nuclear cu Iranul

Mii de manifestanti proisraelieni au protestat ieri in Times Square din New York, pentru a cere Congresului american sa respinga acordul nuclear cu Iranul, potrivit Radio Free Europe/Radio Liberty.

Mii de persoane au protestat la New York fata de acordul nuclear cu Iranul

Mii de manifestanti proisraelieni au protestat miercuri in Times Square din New York, fata de acordul nuclear cu Iranul, relateaza Radio Free Europe/Radio Liberty. Manifestantii au scandat in Time Square.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,228 seconds )