Libnet.ro
UNICEF

25 Mai.

Afacerile dubioase ale apropiatilor lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Afacerile dubioase ale apropiatilor lui Traian Basescu

Apropiatii lui Traian Basescu isi continua nestingheriti tunurile, conform editiei de astazi a Jurnalului National. Bebe Ionescu, tatal lui Sida, fostul ginere allui Basescu, este unul dintre patronii . continuă pe Antena3

Traian Basescu despre Mirel Palada: Comportament de derbedeu ordinar. A gasit de cuviinta sa-si acopere handicapul intelectual in dezbaterea cu Mihai Gotiu, lovindu-l cu pumnii si picioarele

Presedintele PMP, Traian Basescu, a reactionat, pe pagina sa de Facebook, dupa ce senatorul USR Mihai Gotiu a spus ca a fost lovit, miercuri seara, in pauza de publicitate a unei emisiuni la B1 Tv, de Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al Guvernului Ponta. Un individ cu comportament de derbedeu ordinar, pe numele lui Mirel Palada, a gasit de cuviinta sa-si acopere handicapul intelectual in dezbaterea cu senatorul Mihai Gotiu, lovindu-l cu pumnii si picioarele in pauza emisiunii Nadiei Curlin, moderatoare la B1 Tv, a scris Traian Basescu pe Facebook.

VIDEO Traian Basescu comenteaza incidentul dintre Mirel Palada si Mihai Gotiu: Palada, un individ cu comportament de derbedeu ordinar

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, pe Facebook, ca nu va mai participa la nicio emisiune in care este invitat si Mirel Palada, catalogandu-l drept un individ cu comportament de derbedeu ordinar .

Traian Basescu, interventie furibunda la adresa lui Mirel Palada: Derbedeu ordinar cu handicap intelectual (FOTO)

Traian Basescu a intervenit in scandalul dintre Mirel Palada si senatorul USR, Mihai Gotiu produs in studioul B1 TV, la emisiunea Talk B1, cand Palada l-a batut pe Gotiu, lovindu-l cu pumnul.

Traian Basescu, despre modificarea legilor justitiei: Cum ar arata o tara in care Dragnea stabileste judecatorii si ministrul Justitiei executa? (VIDEO)

Traian Basescu a comentat in emisiunea Dosar de Politician de pe B1TV propunerile de modificare a legilor justitiei anuntate de ministrul Tudorel Toader. Fostul presedinte al Romaniei a.

Traian Basescu, despre dezvaluirile lui Daniel Dragomir: Mi se par greu credibile aceste informatii (VIDEO)

Prezent in emisiunea Dosar de Politician de pe B1TV, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a comentat si dezvaluirile facute colonelul in rezerva Daniel Dragomir, fost.

Traian Basescu, atac dur la adresa unui deputat PSD: Cat de ridicol suna acel politician

Fostul presedinte Traian Basescu a participat luni in Parlament la adoptarea unei declaratii prin care se marcheaza implinirea a 20 de ani de la semnarea Partneriatului strategic cu Statele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 25 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )