Libnet.ro
UNICEF

16:15

Afganistanul, Coreea de Nord si Somalia, cele mai corupte tari.

România Liberă România Liberă,
Afganistanul, Coreea de Nord si Somalia, cele mai corupte tari.

Afganistanul, Coreea de Nord si Somalia sunt percepute ca cele mai corupte tari din lume, in timp ce Danemarca si Noua Zeelanda sunt percepute drept cele mai putin corupte tari, potrivit Indexului anual al organizatiei Transparency International TI) publicat marti, transmite Mediafax. Aceasta organizatie, cu sediul la Berlin, apreciaza ca aproape 70% dintre statele lumii sunt considerate ca avand o problema grava de venalitate in randul functionarilor. Totodata, niciuna dintre cele 177 de . continuă pe România Liberă

Harta celor mai CORUPTE tari din lume. Care sunt statele fruntase in topul rusinii si pe ce loc se situeaza Romania

Afganistanul, Coreea de Nord si Somalia sunt percepute ca cele mai corupte tari din lume, in timp ce Danemarca si Noua Zeelanda sunt percepute drept cele mai putin corupte tari, potrivit Indexului anual al.

Cele mai utile aplicatii mobile pentru organizarea unei vacante.

Aplicatiile mobile pot foarte utile pentru organizarea unei vacante, gasirea celor mai bune modalitati de transport si a celor mai avantajoase variante de cazare, fie ca este vorba despre o escapada de week-end la munte, departe de agitatia orasului, sau un city break, la un targ traditional de Craciun. Una dintre cele mai complexe aplicatii pentru planificarea calatoriilor este TripAdvisor Hotels Flights, cu ajutorul careia utilizatorii pot gasi si rezerva cele mai ieftine zboruri, precum si .

Facebook primeste sute de milioane de poze zilnic, iar cineva s-a preocupat sa afle care sunt cele mai populare

Tu cate fotografii incarci zilnic pe Facebook? Reteaua sociala aduna cateva sute de miliarde de imagini si cineva s-a preocupat sa faca ordine printre acestea. Se pare ca cele mai multe nu sunt cu pisici, cum poate multi se asteptau.

Panaceu. Algocalminul, printre cele mai vandute medicamente din Romania

Algocalminul este printre cele mai cautate medicamente din Romania, astfel ca anul trecut am scos din buzunare peste 70 de milioane de lei doar pentru acesta. Cu toate ca, de la 1 aprilie 2011, Algocalminul se.

Care sunt cele mai mari greseli la interviul de angajare. De ce sunt refuzati foarte multi dintre candidati

Un top recent realizat de site-ul Bestjobs. ro arata ca cele mai mari greseli realizate de catre candidati in timpul interviului de candidat sunt nesiguranta, nervozitatea si lipsa interesului pentru job-ul respectiv. Concret, acestea sunt si motivele pentru care candidatii respectivi nu obtin locul de munca dorit.

Cele mai bune locuri in care sa te nasti

Singapore, Canada sau Suedia sunt printre cele mai bune zece locuri in care sa te nasti si sa cresti, arata editia pentru 2013 a unui clasament realizat de The Economist Intelligence Unit si citat de Forbes .

Cele mai glamouroase cupluri ale trecutului!

Daca astazi ii avem pe Brad Pitt si Angelina Jolie sau Victoria si David Beckham, cateva dintre cele mai iubite cupluri ale trecutului sunt cele ce au fost candva formate din Paul Newman si Joanne Woodward, Ronald si Nancy Reagan ori Humphrey Bogart si Lauren Bacall.

Cele mai faimoase cupluri ale trecutului!

Daca astazi ii avem pe Brad Pitt si Angelina Jolie sau Victoria si David Beckham, cateva dintre cele mai iubite cupluri ale trecutului sunt cele ce au fost candva formate din Paul Newman si Joanne Woodward, Ronald si Nancy Reagan ori Humphrey Bogart si Lauren Bacall.

Basescu adreseaza urarile cele mai calde celor care isi serbeaza onomastica de Sfantul Andrei

Presedintele Traian Basescu a transmis, sambata, un mesaj cu prilejul sarbatorii Sfantului Apostol Andrei. Seful statului a adresat cele mai calde urari tuturor celor care isi serbeaza onomastica.

Top 10: cele mai bune orase de trait pentru tineri

Berlin, Chicago sau Dallas se afla printre orasele care ofera cele mai bune conditii de viata pentru tinerii intre 15 si 29 de ani, dupa cum arata The YouthfulCities Index, un clasament pentru care au raspuns 1. 500 de tineri si care ia in considerare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )