Libnet.ro
UNICEF

13:17

Basescu adreseaza urarile cele mai calde celor care isi serbeaza onomastica de Sfantul Andrei

B1 B1,
Basescu adreseaza urarile cele mai calde celor care isi serbeaza onomastica de Sfantul Andrei

Presedintele Traian Basescu a transmis, sambata, un mesaj cu prilejul sarbatorii Sfantului Apostol Andrei. Seful statului a adresat cele mai calde urari tuturor celor care isi serbeaza onomastica. continuă pe B1

Dragnea: De ce Basescu nu le-a dat peste degetute celor care au deschis haotic 4.700 de santiere?

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, joi, ca in anii trecuti au fost deschise peste 4. 700 de santiere in tara, pentru a caror finantare sunt necesare sase miliarde de lei, intreband de ce presedintele Traian Basescu nu le-a dat peste degetute celor care au deschis haotic aceste lucrari.

Romanii sunt europenii care cumpara cele mai multe antibiotice fara reteta

Romanii au cele mai slabe cunostinte din UE in ce priveste folosirea antibioticelor: doar 4% au stiut sa raspunda la toate cele patru intrebari ale Eurobarometrului pe acest subiect. 70% din romani cred ca antibioticele ucid virusurile cu doar 1% mai putini decat in 2009) si 55% cred ca acestea sunt eficiente impotriva racelii si gripei o reducere de 4% in patru ani). Datele privind Romania arata ca 47% din romani au luat antibiotice orale in ultimul an, procent cu care ne situam pe al doilea loc in Europa la acest capitol, conform Eurobarometrului dedicat rezistentei antimicrobiene media europeana fiind de 35%). Am fost in schimb primii la procurarea antibioticelor fara reteta 18%, fata de media de 3%.

Cele mai importante greseli pe care parintii le fac in alimentatia copiilor

Parintii maifac si greseli atunci cand isi hranesc copiii, iar aceste slabiciuni duc la probleme de sanatate, de nutritie defectuoasa si mai ales la obezitate la copii. In continuare, cititi.

Top 10: cele mai bune orase de trait pentru tineri

Berlin, Chicago sau Dallas se afla printre orasele care ofera cele mai bune conditii de viata pentru tinerii intre 15 si 29 de ani, dupa cum arata The YouthfulCities Index, un clasament pentru care au raspuns 1. 500 de tineri si care ia in considerare.

Top 10: cele mai bune orase de trait pentru tineri

Berlin, Chicago sau Dallas se afla printre orasele care ofera cele mai bune conditii de viata pentru tinerii intre 15 si 29 de ani, dupa cum arata The YouthfulCities Index, un clasament pentru care au raspuns 1. 500 de tineri si care ia in considerare.

Black Friday 2013: cele mai bune oferte de care poti profita de Vinerea neagra traditionala

Black Friday in stil american a debutat. Magazinele sunt mai putine, ofertele mai putine, dar noi am cules cateva dintre ele si vi le prezentam mai jos. Daca vreti sa investiti niste bani, aici ar fi cazul.

Romanii au primit, in 2011, cele mai multe cetatenii ale altor state UE

Romanii sunt europenii care au primit, in anul 2011, cele mai multe cetatenii ale altor state din Uniunea Europeana UE), conform unui raport Eurostat publicat ieri, citat de sursele de presa.

Eurostat: Romanii, europenii care au primit cele mai multe cetatenii ale altor state UE, in 2011

Romanii sunt europenii care au primit, in 2011, cele mai multe cetatenii ale altor state din Uniunea Europeana - 26. 000, tara lor preferata fiind Ungaria, potrivit unui raport Eurostat publicat miercuri si citat.

Franta: Autoritatile au dezmembrat una dintre cele mai mari tabere de tigani, asociatiile denunta o operatiune de o foarte mare brutalitate

Politia franceza a evecuat miercuri, la Saint-Ouen, in suburbiile pariziene, una dintre cele mai mari tabere de tigani din Franta, in care traiau in ultimele saptamani circa 800 de oameni, dintre care zeci de copii, scrie AFP.

Franta: Una dintre cele mai mari tabere de romi a fost evacuata

Una dintre cele mai mari tabere de romi din Franta, in care locuiesc aproximativ 800 de persoane, a fost evacuata miercuri, la Saint-Ouen, la periferia Parisului, relateaza AFP. Potrivit prefecturii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )