Libnet.ro
UNICEF

13:17

Top 10: cele mai bune orase de trait pentru tineri

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Top 10: cele mai bune orase de trait pentru tineri

Berlin, Chicago sau Dallas se afla printre orasele care ofera cele mai bune conditii de viata pentru tinerii intre 15 si 29 de ani, dupa cum arata The YouthfulCities Index, un clasament pentru care au raspuns 1. 500 de tineri si care ia in considerare. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10: cele mai bune orase de trait pentru tineri

Berlin, Chicago sau Dallas se afla printre orasele care ofera cele mai bune conditii de viata pentru tinerii intre 15 si 29 de ani, dupa cum arata The YouthfulCities Index, un clasament pentru care au raspuns 1. 500 de tineri si care ia in considerare.

Sinteza zilei: Top 10 cele mai tari masini copiate de chinezi

Mihai Gadea a demonstrat ca imaginatia chinezilor in materie de produse contrafacute nu cunoaste limite si a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii Sinteza zilei, un top al celor mai tari 10 masini.

Viktor Ianukovici: Ucraina va astepta cele mai bune conditii pentru asocierea cu UE/ Premierul ucrainean: Pregatirile pentru un acord continua

Ucraina va astepta cele mai bune conditii pentru semnarea acordului de asociere cu UE, a anuntat marti seara presedintele ucrainean, Viktor Ianukovici, potrivit AFP. Aceasta declaratie a venit dupa ce premierul ucrainean Mikola Azarov a recunoscut marti, pentru prima data, ca Rusia a descurajat Kievul de la semnarea acordului cu UE. Miercuri, Azarov a afirmat ca pregatirile pentru un Acord de Asociere cu UE continua.

Top 10: Cele mai virale reclame ale anului 2013

Cu totii le-am vazut, sunt acele videoclipuri foarte bine realizate care te imbie sa apesi share sau sa le dai Like pe Facebook, acele clipuri care inspira discutii, zambete si uimire. Compania de promovare video Unruly a.

Black Friday 2013: cele mai bune oferte de care poti profita de Vinerea neagra traditionala

Black Friday in stil american a debutat. Magazinele sunt mai putine, ofertele mai putine, dar noi am cules cateva dintre ele si vi le prezentam mai jos. Daca vreti sa investiti niste bani, aici ar fi cazul.

Secretarul de Stat al SUA: in numele presedintelui Obama si al poporului american, transmit cele mai bune urari tuturor romanilor cu ocazia zilei de 1 decembrie

John Kerry, secretarul de Stat al Statelor Unite, transmite felicitari poporului roman, in numele presedintelui Barack Obama si al poporului american, cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei. in numele presedinte.

Cele mai bune diete ca sa nu ne ingrasam in sezonul rece, la Adevarul Live de la ora 15.00

Dieta de post, dar si alimentatia normala pe care multi dintre noi o au in aceasta perioada ne ingrasa aproximativ doua kilograme in sezonul rece. Cum putem evita acest lucru ne spune medicul nutritionist comportamental Anamaria Iulian.

Cele mai bune diete ca sa nu ne ingrasam in sezonul rece, la Adevarul Live

Dieta de post, dar si alimentatia normala pe care multi dintre noi o au in aceasta perioada ne ingrasa aproximativ doua kilograme in sezonul rece. Cum putem evita acest lucru n-a spus, la Adevarul Live, medicul nutritionist comportamental Anamaria Iulian.

Romanii sunt europenii care cumpara cele mai multe antibiotice fara reteta

Romanii au cele mai slabe cunostinte din UE in ce priveste folosirea antibioticelor: doar 4% au stiut sa raspunda la toate cele patru intrebari ale Eurobarometrului pe acest subiect. 70% din romani cred ca antibioticele ucid virusurile cu doar 1% mai putini decat in 2009) si 55% cred ca acestea sunt eficiente impotriva racelii si gripei o reducere de 4% in patru ani). Datele privind Romania arata ca 47% din romani au luat antibiotice orale in ultimul an, procent cu care ne situam pe al doilea loc in Europa la acest capitol, conform Eurobarometrului dedicat rezistentei antimicrobiene media europeana fiind de 35%). Am fost in schimb primii la procurarea antibioticelor fara reteta 18%, fata de media de 3%.

TOP: 10 state cu cele mai bune cresteri salariale. Tara campioana e la doi pasi de Romania

Zece tari la nivel mondial planuiesc sa efectueze mariri importante de salarii in anul care vine, iar o parte dintre acestea se afla cchiar in vecinatatea Romaniei. Iata topul, potrivit unui studiu privind tendintele salariale realizat de ECA, conform.

actualitate, 13:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1971 seconds )