Libnet.ro
UNICEF

07:15

Afla despre ce au discutat, la Targu-Jiu, premierul Ponta si trei ministri cu reprezentantii judetelor din Oltenia

Adevărul Adevărul,
Afla despre ce au discutat, la Targu-Jiu, premierul Ponta si trei ministri cu reprezentantii judetelor din Oltenia

Premierul Victor Ponta a participat, astazi dupa-masa, la Targu-Jiu, impreuna cu trei ministri, la o intalnire cu reprezentantii judetelor din Oltenia. La sedinta au luat parte ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, cel al Agriculturii, Daniel Constantin, si Mircea Dusa, ministrul MAI. continuă pe Adevărul

Dan Diaconescu anunta oficial ca va candida pentru un mandat de deputat la Targu Jiu, in ...

Liderul PP-DD Dan Diaconescu a anuntat, marti seara, ca va candida pentru un mandat de deputat la Targu Jiu, in colegiul in care candideaza si premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. El a facut anuntul intr-o conferinta de presa sustinuta in studioul OTV. Diaconescu a spus ca USL si ARD au facut blat, adica in colegiile in care candideaza lideri ai unei dintre parti, cealalta a desemnat candidati de mucava si invers. El a precizat ca, pentru a sparge acest blat, a ales sa candideze la .

VIDEO UPDATE Dan Diaconescu candideaza in colegiul 6 din Targu Jiu, impotriva lui Victor Ponta

Dan Diaconescu intentioneaza sa candideze, din partea PPDD, in colegiul 6 din Targu Jiu pentru un post de deputat, informeaza Romania TV. Presedintele PSD Victor Ponta candideaza, de asemenea in colegiul 6 Targu, la Camera Deputatilor, co-liderul USL urmand sa isi depuna marti candidatura. UPDATE 20:54) Liderul PP-DD Dan Diaconescu a anuntat, marti seara, ca va candida pentru un mandat de deputat la Targu Jiu, in colegiul lui Victor Ponta, informeaza Mediafax.

Dan Diaconescu candideaza in colegiul 6 din Targu Jiu, impotriva lui Victor Ponta

Dan Diaconescu intentioneaza sa candideze, din partea PPDD, in colegiul 6 din Targu Jiu pentru un post de deputat, informeaza Romania TV. Presedintele PSD Victor Ponta candideaza, de asemenea in colegiul 6 Targu, la Camera Deputatilor, co-liderul USL urmand sa isi depuna marti candidatura.

VIDEO RTV: Dan Diaconescu candideaza in colegiul 6 din Targu Jiu, impotriva lui Victor Ponta

Dan Diaconescu intentioneaza sa candideze, din partea PPDD, in colegiul 6 din Targu Jiu pentru un post de deputat, informeaza Romania TV. Presedintele PSD Victor Ponta candideaza, de asemenea in colegiul 6 Targu, la Camera Deputatilor, co-liderul USL urmand sa isi depuna marti candidatura.

Candidatura lui Diaconescu la Targu Jiu, in acelasi colegiu cu Ponta, inregistrata la BEJ Dolj

Candidatura liderului PP-DD, Dan Diaconescu, pentru un mandat de deputat in Colegiul 6, Targu Jiu, unde candideaza si presedintele PSD, Victor Ponta, a fost inregistrata oficial, marti seara, la Biroul Electoral.

Diaconescu, candideaza in colegiul 6 din Targu Jiu, impotriva lui Ponta

Dan Diaconescu intentioneaza sa candideze, din partea PPDD, in colegiul 6 din Targu Jiu pentru un post de deputat, urmand sa se infrunte cu presedintele PSD Victor Ponta, care isi va depune astazi candidatura, conform surselor de presa.

FOTOGALERIE Presedintele Parlamentului European la Targu-Jiu: Aici este un loc cu valente mitice!

Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, a vizitat cele doua parcuri din Targu-Jiu in care se afla operele marelui sculptor Constantin Brancusi. inaltul oficial a fost intampinat cu paine si sare, precum si de artistii Scolii Populare de Arta Targu-Jiu, care l-au impresionat pe Martin Schulz.

Functionarii din Ministerul Economiei implicati in cazul fraudelor bancare au fost destituiti. Ministrul Chitoiu: Vor fi luate masuri radicale

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a precizat, in aceasta seara, la Targu-Jiu, dupa o intalnire cu reprezentantii judetelor din Oltenia ca, va continua sa ia masuri radicale cu functionarii si organismele care au fost implicate in cazul fraudelor bancare.

Iulia Vana a devenit primul viceprimar din istoria municipiului Targu Jiu

Iulia Vana PSD) a fost aleasa, ieri, de Consiliul Local, in functia de viceprimar al municipiului Targu-Jiu. impotriva acesteia au votat consilierii de la PD-L.

Dinamo a invins Pandurii Targu Jiu si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

Echipa de fotbal Dinamo, detinatoarea trofeului, s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a invins, joi, cu scorul de 2-1, formatia Pandurii Targu Jiu, in optimile competitiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2866 seconds )