Libnet.ro
UNICEF

15:45

Dinamo a invins Pandurii Targu Jiu si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

B1 B1,
Dinamo a invins Pandurii Targu Jiu si s-a calificat in sferturile Cupei Romaniei

Echipa de fotbal Dinamo, detinatoarea trofeului, s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dupa ce a invins, joi, cu scorul de 2-1, formatia Pandurii Targu Jiu, in optimile competitiei. continuă pe B1

Liga I: Pandurii Targu Jiu a fost invinsa de Viitorul Constanta cu scor 2-0

Pandurii Targu Jiu a fost invinsa, luni, in deplasare, cu scorul de 2-0, de echipa Viitorul Constanta, in ultimul meci al etapei a XIII-a. Golurile au fost marcate de Iancu 26 penalti) si Chitu.

Surpriza in Liga I: Pandurii Targu Jiu invinsa de Viitorul, scor 2-0, in etapa a XIII-a

Formatia Pandurii Targu Jiu, ocupanta locului 2 in clasamentul Ligii I, a fost invinsa, luni, in deplasare, cu scorul de 2-0 1-0), de echipa Viitorul Constanta, in ultimul meci al etapei a XIII-a, in care a ratat un penalti si golul doi al gazdelor a fost inscris in minutul 90+2, scrie Mediafax.

Dinamo a invins cu 2-1 pe Pandurii Tg. Jiu si s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Romaniei

Un autogol inscris de Mamele in ultimuil minut de joc a adus victoria lui Dinamo la Tg. Jiu impotriva Pandurilor, scor 2-1, si calificarea echipei lui Dario Bonetti in sferturile de finala ale Cupei Romaniei. Un.

Viitorul Constanta - Pandurii Tg. Jiu 2-0, in ultimul meci din etapa a 13-a din Liga I

Viitorul Constanta a invins pe teren propriu pe Pandurii Tg. Jiu cu scorul de 2-0, in ultimul meci din etapa a 13-a din Liga I. in urma acestei infrangeri, gorjenii au pierdut contactul cu liderul Steaua, care are.

VIDEO UPDATE Dan Diaconescu candideaza in colegiul 6 din Targu Jiu, impotriva lui Victor Ponta

Dan Diaconescu intentioneaza sa candideze, din partea PPDD, in colegiul 6 din Targu Jiu pentru un post de deputat, informeaza Romania TV. Presedintele PSD Victor Ponta candideaza, de asemenea in colegiul 6 Targu, la Camera Deputatilor, co-liderul USL urmand sa isi depuna marti candidatura. UPDATE 20:54) Liderul PP-DD Dan Diaconescu a anuntat, marti seara, ca va candida pentru un mandat de deputat la Targu Jiu, in colegiul lui Victor Ponta, informeaza Mediafax.

FOTOGALERIE Presedintele Parlamentului European la Targu-Jiu: Aici este un loc cu valente mitice!

Martin Schulz, presedintele Parlamentului European, a vizitat cele doua parcuri din Targu-Jiu in care se afla operele marelui sculptor Constantin Brancusi. inaltul oficial a fost intampinat cu paine si sare, precum si de artistii Scolii Populare de Arta Targu-Jiu, care l-au impresionat pe Martin Schulz.

Iulia Vana a devenit primul viceprimar din istoria municipiului Targu Jiu

Iulia Vana PSD) a fost aleasa, ieri, de Consiliul Local, in functia de viceprimar al municipiului Targu-Jiu. impotriva acesteia au votat consilierii de la PD-L.

Afla despre ce au discutat, la Targu-Jiu, premierul Ponta si trei ministri cu reprezentantii judetelor din Oltenia

Premierul Victor Ponta a participat, astazi dupa-masa, la Targu-Jiu, impreuna cu trei ministri, la o intalnire cu reprezentantii judetelor din Oltenia. La sedinta au luat parte ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, cel al Agriculturii, Daniel Constantin, si Mircea Dusa, ministrul MAI.

Candidatura lui Diaconescu la Targu Jiu, in acelasi colegiu cu Ponta, inregistrata la BEJ Dolj

Candidatura liderului PP-DD, Dan Diaconescu, pentru un mandat de deputat in Colegiul 6, Targu Jiu, unde candideaza si presedintele PSD, Victor Ponta, a fost inregistrata oficial, marti seara, la Biroul Electoral.

Dan Diaconescu anunta oficial ca va candida pentru un mandat de deputat la Targu Jiu, in ...

Liderul PP-DD Dan Diaconescu a anuntat, marti seara, ca va candida pentru un mandat de deputat la Targu Jiu, in colegiul in care candideaza si premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. El a facut anuntul intr-o conferinta de presa sustinuta in studioul OTV. Diaconescu a spus ca USL si ARD au facut blat, adica in colegiile in care candideaza lideri ai unei dintre parti, cealalta a desemnat candidati de mucava si invers. El a precizat ca, pentru a sparge acest blat, a ales sa candideze la .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )