Libnet.ro
UNICEF

00:07

Am aflat ca sunt... Acesta este MOTIVUL pentru care Andreea Marin a renuntat la emisiunea Surprize, surprize

B1 B1,
Am aflat ca sunt... Acesta este MOTIVUL pentru care Andreea Marin a renuntat la emisiunea Surprize, surprize

Andreea Marin a vorbit in cadrul emisiunii Andreei Esca, de la radio Europa FM, despre motivul pentru care emisiunea ei de suflet a fost scoasa din grila TVR. Eu am ales sa fie ultimul an de Surprize,. continuă pe B1

Motivul pentru care nu ar trebui sa folosesti decat incarcatorul original de iPhone

Un test efectuat de curand a scos la iveala din nou nesiguranta numeroaselor accesorii pentru iPhone false, comercializate pe internet. Nu de putine ori am avut ocazia de a afla caun smartphone a luat foc sau s-a topit din cauza faptului ca a fost folosit in tandem cu un incarcator neoriginal. Desigur, incarcatoarele originale Apple [].

Motivul pentru care Kate Middleton si Printul William nu se tin niciodata de mana (FOTO)

Kate Middleton, in varsta de 34 de ani si sotul ei, printul William formeaza unul dintre cele mai admirate cupluri de pe intreaga planeta. Cu toate acestea, cei doi nu pozeaza niciodata.

Stirile false alarmeaza din nou: sfarsitul lumii este programat pentru decembrie

Sfarsitul lumii vine periodic, iar luna decembrie pare sa fie cea mai populara perioada in care ne incheiem socotelile in Univers, arata stiridinlume. ro. Conspirationistii care propovaduiesc sfarsitul lumii lanseaza o noua teorie care sa bage frica in oameni. Din pacate, originalitatea la acest capitol pare sa fie pe sfarsite, avand in vedere ca in decembrie [].

Neculai Ontanu devine ONG-ist: Fostul primar de la Sectorul 2 se declara aparatorul democratiei si a statului de drept, desi este judecat pentru luare de mita

Neculai Ontanu devine ONG-ist. Retras din politica din cauza problemelor penale, fostul primar al sectorului 2 si-a facut o organizatie si militeaza pentru . consolidarea democratiei si a statului de.

A facut istorie. O tanara de 19 ani este prima persoana care a concurat la Miss Minnesota SUA imbracata in hijab si burkini (FOTO)

Halima Aden, o tanara de 19 ani, a devenit prima persoana care a participat la Miss Minnesota SUA imbracata in hijab si burkini, informeaza VICE. Alte 45 de fete au concurat si chiar daca Aden.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )