Libnet.ro
UNICEF

01:05

Agenda Egipteana: Proteste pro si anti-Morsi

Adevărul Adevărul,
Agenda Egipteana: Proteste pro si anti-Morsi

Sute de mii de manifestanti s-au adunat in centrul capitalei pentru a-si exprima suportul pentru Mohammed Morsi si pentru a cere repunerea acestuia in functie. Protestele impotriva membrilor Fratiei Musulmane continua in piata Tahrir. continuă pe Adevărul

Agenda egipteana: proteste pro si anti-Morsi

Sute de mii de manifestanti s-au adunat in centrul capitalei pentru a-si exprima suportul pentru Mohammed Morsi si pentru a cere repunerea acestuia in functie. Protestele impotriva membrilor Fratiei Musulmane continua in piata Tahrir.

Egipt: Atmosfera tensionata, sunt asteptate noi manifestatii pro si anti-Morsi

Atmosfera tensionata sambata la Cairo, unde Fratii Musulmani au facut apel la noi manifestatii de sustinere a presedintelui destituit Mohamed Morsi, la o zi dupa violentele care s-au soldat cu cel putin 26 de morti in intreaga tara. In multe locuri, baricade si strazi pline cu pietre si cauciucuri arse amintesc de violentele de peste noapte, in timp ce forte de ordine inarmate sunt prezente in mai multe intersectii si pe mai multe poduri.

Egipt: Negocierile pentru functia de prim-ministru continua, dupa ce miscarea anti-Morsi anuntase ca Mohamed ElBaradei este premier interimar. Noi manifestatii asteptate duminica

Negocierile politice pentru functia de premier al Egiptului continua duminica la Cairo, dupa ce miscarea Tamarrod, una dintre fortele care au contribuit la mobilizarea populara ce a dus la inlaturarea presedintelui islamist Mohamed Morsi, anuntase sambata seara ca Mohamed ElBaradei a fost numit prim-ministru interimar. Duminica, presedintia a dezmintit zvonurile potrivit carora presedintele interimar Adly Mansour l-ar fi insarcinat pe ElBaradei sa formeze Guvernul, precizand ca acesta este doar unul dintre candidatii la functia de premier. Intre timp, fortele pro si contra presedintelui islamist inlaturat de la putere se pregatesc pentru noi manifestatii.

UPDATE Egipt: ElBaradei a fost numit prim-ministru interimar (miscarea anti-Morsi)

UPDATE 20:32 Mohammed ElBaradei a fost numit sambata prim-ministru interimar al Egiptului. Anuntul a fost facut de miscarea Tamarrod, una dintre fortele care au contribuit la mobilizarea populara care a dus la inlaturarea presedintelui islamist Mohamed Morsi prin lovitura de stat din urma cu trei zile, transmite AFP.

in Egipt se asteapta noi manifestatii pro si anti-Morsi.

Atmosfera era tensionata sambata la Cairo, unde Fratii Musulmani au facut apel la noi manifestatii de sustinere a presedintelui destituit Mohamed Morsi, la o zi dupa violentele care s-au soldat cu cel putin 26 de morti in intreaga tara, transmite AFP, potrivit Agerpres. In mai multe locuri, baricade si strazi pline cu pietre si cauciucuri arse dau seama de violentele de peste noapte, in timp ce forte de ordine inarmate sunt prezente in mai multe intersectii si pe mai multe poduri, potrivit .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )