Libnet.ro
UNICEF

22:30

Agenda sedintei Guvernului Romaniei din 17 decembrie

România Liberă România Liberă,
Agenda sedintei Guvernului Romaniei din 17 decembrie

Guvernul se reuneste joi, 17 decembrie, in sedinta, avand pe ordinea de zi mai multe proiecte de hot. continuă pe România Liberă

Horoscop 17 decembrie 2020. Cea mai fericita zi pentru o zodie

Horoscopu zilei de joi, 17 decembrie 2020, pentru toate zodiile. Este cea mai fericita zi pentru o zodie. Dar sa nu uitam si de numerele norocoase ale zilei, iar acestea sunt: 1, 24, 34 si 55. De asemenea, culorile care ne infrumuseteaza viata in aceasta zi de joi sunt; galben, auriu si mov. Horoscop joi .

NICUSOR DAN: Banii pentru plati sociale vor intra in conturile beneficiarilor pana pe 17 decembrie

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, anunta ca banii pentru diverse plati sociale vor intra in conturile beneficiarilor pana cel tarziu pe 17 decembrie.

Turcia anunta o carantina totala din 31 decembrie pana pe 4 ianuarie

Turcia va impune o carantina totala de patru zile incepand din 31 decembrie pentru a stopa raspandirea coronavirusului, a anuntat luni presedintele Recep Tayyip Erdogan, relateaza Agerpres.

Turcia va impune lockdown total timp de cinci zile, incepand din 31 decembrie

Presedintele turc Tayyip Erdogan a anuntat ca Turcia va impune lockdown total timp de cinci zile, de la 31 decembrie, in contextul in care datele oficiala arata ca bilantul noilor decese zilnice arata un record de 229, potrivit The Guardian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )