Libnet.ro
UNICEF

06:30

Agentele lui Mihail Moruzov: cine sunt femeile pe care marele spion le trimitea peste granita pentru a culege informatii

Adevărul Adevărul,
Agentele lui Mihail Moruzov: cine sunt femeile pe care marele spion le trimitea peste granita pentru a culege informatii

Mihail Moruzov a condus primul serviciu de spionaj din Romania, SSI, infiintat in 1925. Desi perioada interbelica era dominata de barbati fie din umbra, fie in lumina reflectoarelor , seful spionajului romanesc s-a folosit si de serviciile unor femei, printre care s-a aflat chiar si propria nepoata. continuă pe Adevărul

Cine sunt bucurestenii care vor putea beneficia de vouchere din partea Primariei Capitalei. Firea tocmai a facut anuntul

Primarul Gabriela Firea a anuntat oficial ca vor exista romani care vor putea beneficia de vouchere de la Primaria Capitalei. Aflati mai jos cine poate beneficia de ele si in ce conditii. O parte dintre Bucuresteni vor beneficia de aceste eco-vouchere Pentru introducerea programului se accepta acordarea in perioada 2020-2021 a noi vouchere de la .

Nume grele de la Realitatea Plus parasesc postul. Cine sunt cei care pleaca si unde ii vom vedea

Realitatea TV nu mai emite, dupa ce postul de stiri romanesc a fost inchis, in mod oficial, dupa 18 ani de cand a fost infiintat. Decizia de sistare a fost luata de catre Consiliul National al Audiovizualului CNA), pentru ca licenta de emisie nu a mai fost prelungita in cazul Realitatea TV. Totul s-a mutat .

Cine sunt faimosii propusi pentru eliminare la Survivor. Moment dificil in concurs

Faimosii au pierdut jocul pentru imunitate, la Survivor Romania, a doua oara consecutiv, iar echipa va ramane fara inca un membru. Elena Ionescu, Ruby si Lino Golden sunt propusi pentru eliminare. Jocul de protectie a fost castigat de Asiana si de Cezar Juratoni, iar dupa nominalizari, cei trei propusi spre eliminare sunt: Elena Ionescu, Ruby .

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care au sanse extrem de mari sa se imbogateasca si sa devina faimoase

Cu totii ne gandim, macar o data in viata, cum ar fi sa fim bogati si sa traim precum vedetele de la Hollywood. Ei bine, afla ca astrologia vine in ajutorul nostru si ne spune care sunt zodiile care au cele mai mari sanse de a se imbogati si de a deveni faimoase.

Surpriza uriasa! Cine este barbatul care s-a deghizat si a folosit un buletin fals pentru a-si transfera in cont un milion de euro. Pagubitul ii este ruda!

Barbatul care a transferat in strainatate, cu un buletin fals, un milion de euro, este patronul unui local din Cisnadie. Curios este faptul ca victima sa, pagubitul, ii este ruda. Un padurar de profesie si un potent om de afaceri, care ar fi obtinut banii din vanzarea unor terenuri in Marginimea Sibiului.

Locuri de munca, in toata Romania. Ce salarii sunt si care sunt cele mai convenabile

Capitala este locul unde majoritatea romanilor se imbulzesc sa-si faca un viitor. Bucurestiul este si va ramane zona zero atunci cand vine vorba despre candidati, dar si pentru angajatori. Ce salarii sunt si care sunt cele mai convenabile? Locuri de munca in Romania: ce salarii sunt Lupta cea mare pe locurile de munca este in .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )