Libnet.ro
UNICEF

01:05

Agentii de paza ai unui adapost pentru migranti din Berlin incita solicitantii de azil sa se prostitueze: Cu cat sunt mai tineri, cu atat e mai scump (ZDF)

Hotnews Hotnews,
 Agentii de paza ai unui adapost pentru migranti din Berlin incita solicitantii de azil sa se prostitueze: Cu cat sunt mai tineri, cu atat e mai scump (ZDF)

Agenti de securitate care lucreaza in adaposturile pentru migranti gestionate de primaria Berlinului sunt acuzati ca au incurajat migrantii, uneori minori, sa se prostitueze, actionand ca intermediari intre acestia si clienti, arata un reportaj al televiziunii germane, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Realitatea terifianta din centele pentru migranti: Refugiatii ajung sa fie racolati pentru prostitutie

In centrele pentru migranti din Berlin s-a format o adevarata retea de prostitutie, care este facilitata chiar de paznici, arata un reportaj al postului TV ZDF, citat de Digi24. Fugiti din calea.

Ostapenko a gasit un vinovat surprinzator pentru esecul din primul meci de la Turneul Campioanelor

Campioana din acest an de la Roland Garros, Jelena Ostapenko, a gasit un vinovat surprinzator pentru esecul din primul meci de la Turneul Campioanelor, 3-6, 4-6 cu Garbine Muguruza: suprafata de joc din Singapore, pe.

O batrana superstitioasa a aruncat monede in motorul unui avion, pentru noroc. Ce a urmat

Un zbor al companiei aeriene interne chineze Lucky Air a fost anulat dupa ce o pasagera a aruncat monede in motorul avionului pentru a avea noroc in timpul calatoriei, fiind vorba de al doilea incident su.

Sase tineri jucatori in lotul FCSB pentru meciul din Cupa Romaniei

Nicolae Dica isi va menaja mai multi jucatori de baza la meciul cu Sanatatea Cluj din saisprezecimile de finala ale Cupei Romaniei.

MApN, ia de aici: O batrana de 86 de ani a construit un MONUMENT pentru eroi din PENSIA ei de 600 lei!

O batrana in varsta de 86 de ani, din judetul Vaslui, a ridicat un monument in memoria ostasilor romani cazuti in cel De-Al Doilea Razboi Mondial, folosind in acest scop.

Atentie la credite! 15 banci, amendate pentru capcanele din oferte

Analizati cu atentie ofertele bancilor atunci cand va hotarati sa faceti un credit! Cele mai importante 15 institutii financiare din tara au fost amendate de ANPC pentru publicitate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )